Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Άκρως φθινοπωρινό ήταν το καιρικό σκηνικό στην Πάρο τις δύο τελευταίες ημέρες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες μια νέα φάση της συνεργασίας του Ινστιτούτου Αρχιπέλαγος με το Norwegian University of Life Sciences

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιοδεία σε νησιά των Δυτικών Κυκλάδων πραγματοποίησε το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) και η Vertical Solutions S.A. σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης και το World Energy Council Greece, διοργανώνουν το Στρατηγικό Συνέδριο Athens Investment Forum 2019:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Πρόσκληση για συνάντηση γνωριμίας προς όλα τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, που σε λίγους μήνες θα συμπληρώσει 35 χρόνια λειτουργίας, τα οποία συμπίπτουν και με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, έχει απευθύνει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μέσω του ΔΣ του ΣΕΟ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Φλόγα αναλαμβάνει να εξασφαλίσει τους οικονομικούς πόρους για τη συμμετοχή της ΕΕΠΑΟ στα πρωτόκολλα θεραπείας παιδιών και εφήβων, η οποία δίνει πρόσβαση σε προηγμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις που έως τώρα δεν ήταν διαθέσιμες στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις κινήσεις των δύο βομβιστών που τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο νυχτερινού καταστήματος στην Πειραιώς κατέγραψε κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο του προληπτικού και κοινωνικού της ρόλου, απευθύνει στους πολίτες χρήσιμες συμβουλές για προστασία από επιτήδειους που με απατηλούς τρόπους επιχειρούν να αποσπούν χρηματικά ποσά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κινουμένων Σχεδίων, η ASIFA Hellas προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες φίλους του animation, στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Ελλάδος, την Τετάρτη 16 Οκτώβρη για μια σειρά από ενδιαφέρουσες προβολές και πολύ ενδιαφέροντα αφιερώματα στις σκηνές Η.Π.Α (Ανεξάρτητη Σκηνή) Ιράν και Μεξικού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στοχεύοντας στην ανάπτυξη του τουρισμού ειδικών ενδιαφερόντων, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μελετά σειρά παρεμβάσεων, προκειμένου να αναδείξει τα Δίκτυα Περιήγησης των πέντε νησιών του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos