Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

Η νέα ελληνική ταυτότητα - «πιστωτική κάρτα» βρίσκεται στην τελική… ευθεία!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταχειροκροτήθηκαν από τους παριανούς φιλάθλους τα κορίτσια της ομάδας του ΑΣΕ Νεωρίου, που αγωνίστηκαν στον β΄ημιτελικό του Κυκλαδικού Πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών, απέναντι στην ομάδα ΑΜΣ Φιλωτίου στην αίθουσα Π.Χ. στη Μάρπησσα το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαρτίου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αλλαγές φέρνουν στο Δημόσιο ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται ως οδηγίες σε εγκύκλιο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δράστης του μακελειού της Νέας Ζηλανδίας όχι απλώς είχε περάσει από την Ελλάδα, αλλά είχε μείνει και επί δύο εβδομάδες στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στη Μάρπησσα της Πάρου, διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαρτίου ο α΄ημιτελικός του Κυκλαδικού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών ανάμεσα στις ομάδες ΑΜΕΣ Νηρέας και Α.Ο. Φοίνικας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στο νησί της Σύρου βρέθηκε ξανά ο Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων με την Νέα Δημοκρατία Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αλλαγή ώρας γίνεται πάντα την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου και την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί την 22η Μαρτίου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30, στη Σύρο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου ΕΡΜΗΣ (Πλατεία Κανάρη-Ερμούπολη), με θέμα :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δράση κορυφώνεται από σήμερα, Σάββατο (16/03) στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Κέας, Γιάννη Ευαγγέλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Κέας Κύθνου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos