Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr

O Μακρόν ανακοινώνει καραντίνα 30 ημερών την Τετάρτη 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελένη καταφέρνει προς το παρόν να αποφύγει την έκτρωση, αλλά ο Βόσκαρης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα

Κατηγορία LIFESTYLE

Ο Δήμος Αθηναίων φωταγώγησε στα γαλανόλευκα το συντριβάνι της Ομόνοιας για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Μάρτιο, καθώς η πανδημία COVID-19 σάρωσε τον κόσμο και καθιστούσε καθημερινή την ανάγκη απολυμαντικού χεριών, πολλοί έσπευσαν να επισημάνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια σημαντική λεπτομέρεια: την μυρωδιά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Υπό τη σκιά μιας πιθανής ανεξέλεγκτης αύξησης κρουσμάτων που θα φέρει σε αδιέξοδο τη χώρα, επιστήμονες και υγειονομικές αρχές έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για τις αντοχές του συστήματος Υγείας, στη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η αποψινή κλήρωση (2199) του Τζόκερ, κατά την οποία το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοίραζε τουλάχιστον 2,3 εκατ. ευρώ. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυσάρεστη εξέλιξη για το τραγουδιστικό σόου του OPEN μετά τα δυο νέα κρούσματα κορονοϊού σε μέλη της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί το κρούσμα με την Πηγή Δεβετζή, πριν από την πρεμιέρα του σόου. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η κόρη του αείμνηστου τέως Δημάρχου Πάρου Χρήστου Βλαχογιάννη ο οποίος έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή νικημένος από την νόσο Covid – 19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ίδιες προϋποθέσεις ισχύουν για ξεναγούς και τουριστικούς συνοδούς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ακόμα δύο περιοχές, τα Ιωάννινα και οι Σέρρες, προστέθηκαν στο «κόκκινο» επίπεδο συναγερμού στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας για τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos