Τρίτη, 05 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Ο διευθύνων σύμβουλος της Airbnb, η οποία έχει δεχθεί σφοδρό πλήγμα από την πανδημία του νέου κορωνοϊού και των μέτρων απαγόρευσης, ανακοίνωσε σήμερα με επιστολή του προς τους εργαζομένους της εταιρείας την απόλυση σχεδόν του 25% από τα 7.500 μέλη του εργατικού δυναμικού της σε όλο τον κόσμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρά τις απαγορεύσεις σε έντονο ύφος του Νίκου Χαρδαλιά στην επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, τα φαινόμενα συνωστισμού συνεχίζονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή την ώρα στην Αγ. Παρασκευή ομάδα 300 νεαρών κάνει... πάρτι σε πλατεία με μπύρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διπλό τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (2124) που μοίραζε 4.050.000 ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας κερδών (5+1).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την εφαρμογή από το επόμενο διάστημα του «ψηφιακού γκισέ» στο Δημόσιο, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά τη σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τον Ιούνιο με πιθανότερη ημερομηνία την Τρίτη 9/6 προσδιορίζεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η έναρξη της υποβολής αιτήσεων για τις 2.909 μόνιμες θέσεις στο πολυσυζητημένο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζοφερές είναι οι προβλέψεις της Capital Economics για την ελληνική οικονομία. Ο διεθνής οίκος προβλέπει ύφεση 15%, αύξηση των «κόκκινων» δανείων σε νέο ιστορικό υψηλό και αύξηση της ανεργίας στο 25%.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευκρινίσεις για το άνοιγμα των σχολείων και την αποκλιμάκωση των μέτρων στις εκπαιδευτικές δομές δίνει το υπουργείο Παιδείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεότερες πληροφορίες για νέο εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό που φαίνεται πως έχει παράξει ομάδα στις ΗΠΑ, έδωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τηλεδιάσκεψη για τον Τουρισμό υπό τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη έλαβε μέρος χτες η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos