Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Σε όλες τις συναντήσεις του o πρωθυπουργός συνοδευόταν από τον 26χρονο με ειδικές δεξιότητες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλοι θυμόμαστε πριν δύο εβδομάδες την διακοπή στο ημίχρονο του αγώνα για την κατηγορία Κ16, λόγω της πρωτοφανούς ομίχλης που επικρατούσε.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες που αντικρίζει κανείς στην παριανή ύπαιθρο. Ο Νοέμβριος σε δέκα μέρες μας αποχαιρετά, κι όμως, τίποτα δε θυμίζει τέλη φθινοπώρου στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομιλία Γ.Παπανδρέου,υποψηφίου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη σκιά της αναζωπύρωσης της πανδημίας λόγω της υπερμεταδοτικής μετάλλαξης Δέλτα, το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας δείχνει τις τελευταίες μέρες σημάδια επιτάχυνσης σε σύγκριση με τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πύργου Τήνου, με θέμα τη διάθεση ειδικοτήτων δύο τουλάχιστον εκπαιδευτικών στο 1/θ Δημοτικό Σχολείο Τήνου και στο 1/θ Νηπιαγωγείο Πύργου Τήνου, ώστε το σχολείο να στελεχώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπως αναφέρεται στην επιστολή, υπάρχει επίσης άμεση ανάγκη για διάθεση εκπαιδευτικού για τη δράση της αγγλικής γλώσσας στους μαθητές του Νηπιαγωγείου Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η SUPERFAST FERRIES στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου Attica Group και συγκεκριμένα της πρωτοβουλίας «Ελληνικές Κοινότητες Ιταλίας 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη και των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων εργαζομένων: «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ «Η ΕΝΩΣΗ» και ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.805 , εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 868.868 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 50.7% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos