Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Τους φορείς της εστίασης θα υποδεχθεί αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δύο ημέρες μετά την έναρξη της εφαρμογής των νέων μέτρων, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2021 20:50

Σκόνταψε η ΑΕ Πάρου 0-0 στη Μήλο

Την πρώτη βαθμολογική απώλεια γνώρισε η ΑΕ Πάρου, αφού δεν κατάφερε να διασπάσει το αμυντικό τείχος που έστησε ο Παμμηλιακός και έμεινε στο άγονο 0-0.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκκληση προς τους πιστούς να εκμεταλλευτούν τα όπλα που προσφέρει η επιστήμη στον πόλεμο κατά της πανδημίας απηύθυναν οι μητροπολίτες Δημητριάδος Ιγνάτιος και Λαρίσης Ιερώνυμος.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στο νοσοκομείο του Βόλου, εξαιτίας της διασποράς κορονοϊού στην Α΄Παθολογική μη covid κλινική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί για νέο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ευρώπη, καθώς τα νέα κρούσματα αυξάνονται διαρκώς. Ειδικοί φοβούνται, επίσης, για την αύξηση των θανάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλες οι περιοχές που καταγράφηκαν νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε υψηλά επίπεδα κινούνται για άλλη μια μέρα τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, ενώ οι ειδικοί προειδοποιούν για περαιτέρω κλιμάκωση της πανδημίας το αμέσως επόμενο διάστημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ηλικία 59 ετών κατέληξε μοναχός από την Ιερά Καλύβη Κοιμήσεως Θεοτόκου (μικρά Αγία Άννα) στο Άγιο Όρος, που είχε διασωληνωθεί λόγω κορωνοϊού.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την αρχή της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, η διαΝΕΟσις παρακολουθεί και μελετά τις εκφάνσεις και τις συνέπειες του φαινομένου και της κρίσης στην οικονομία και στην κοινωνία της χώρας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2021 14:06

Στοίχημα: Βρίσκουν δίχτυα στη Λεωφόρο

Πλούσιο είναι το μενού για άλλη μια Κυριακή (07/11) με το κουπόνι και τους αγώνες που περιλαμβάνει να δίνουν προγνωστικά στοιχήμα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos