Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr

Άλλαξε εξωτερική μορφή το δημοτικό ακίνητο που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια ως καφενείο και βρίσκεται στο λιμάνι της Παροικίας απέναντι από τον επιβλητικό ανεμόμυλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ποιο τρόπο οι Αρχές θα διασταυρώνουν τα στοιχεία της βεβαίωσης κυκλοφορίας των εργαζομένων προκειμένου να μειωθούν οι παρατυπίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξήγησε τον λόγο που η κυβέρνηση πήρε την απόφαση για το τρίτο lockdown.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επιτροπή των επιδημιολόγων φέρεται να καταλήγει στο να εισηγηθεί την είσοδο της Αχαΐας στο «βαθύ κόκκινο», με όλα τα ενδεχόμενα για τη Θεσσαλονίκη να παραμένουν ανοιχτά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι εκδόθηκε νέα συμπληρωματική notam για τις πτήσεις εξωτερικού, η οποία προβλέπει

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 19:27

Ανακοίνωση για πιστοποιητικά ζώων

Ο Δήμος Αμοργού ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ. 21 του Ν. 4039/2012 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από τον Ν. 4235/2014, «ο ιδιοκτήτης δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς έχει την υποχρέωση να προσκομίζει ή αποστέλλει ταχυδρομικά, επί αποδείξει, στον οικείο Δήμο αντίγραφο του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια εργασιών, παραδίδονται 14 αναβαθμισμένα και καινούργια αεροδρόμια 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έδωσε στη δημοσιότητα τις οδηγίες του για το εμβόλιο της AstraZeneca – Εγκρίνει τη χρήση του για τους άνω των 65 λέγοντας ότι τα οφέλη υπερτερούν - Μεταξύ των δύο δόσεων θα πρέπει να μεσολαβούν 8 έως 12 εβδομάδες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 17:46

Άνοιξαν δύο θέσεις ιατρών στην Αμοργό

Σε προσλήψεις με τριετή σύμβαση δυο(2) ιατρών θα προβεί το Κέντρο Υγείας Αμοργού. Η 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου ενέκρινε την κάλυψη θέσεων ειδικότητας Παιδιατρικής και Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos