Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και αυτή την εβδομάδα. Διαβάστε τι θα συμβεί την Πέμπτη 13 Μαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ζήτημα της ασφάλειας στην μετακίνηση των πεζών στην περιοχή του λιμανιού της Πάρου, έρχεται να λύσει η κατασκευή ενός καινούργιου, με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές πεζοδρομίου το οποίο θα εκτείνεται από το λιμάνι μέχρι τον σταθμό των ΚΤΕΛ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν στις 14 Ιουνίου με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας - Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες των εξετάσεων για τους μαθητές των Γενικών - Επαγγελματικών, Εσπερινών Λυκείων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαπιστώθηκε ότι ο εμβολιασμός, μείωσε τα επίπεδα των αντισωμάτων IgE και την παραγωγή βλέννας (βασικά χαρακτηριστικά του χρόνιου άσθματος) και κατέστειλε την εκδήλωση χρόνιου αλλεργικού άσθματος για τουλάχιστον 15 εβδομάδες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου δίνει αυτές τις ημέρες «ηχηρό παρών» στην Ιταλία, έχοντας νωρίτερα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της αυστριακής αγοράς με τη συμμετοχή του στην έκθεση Ferien Messe της Βιέννης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον κίνδυνο γενικευμένου πολέμου στη Μέση Ανατολή προ των πυλών, αποκαλυπτικές είναι οι μαρτυρίες Ελλήνων που ζουν ή που τυχαίνει να βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο Ισραήλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην Ακρόπολη το απόγευμα της Τετάρτης  απαιτώντας να αναρτήσουν πανό όπως είχε συμβεί με οπαδούς του Παναθηναϊκού το 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ηπειρωτική Ελλάδα η μετακίνηση θα γίνεται χωρίς την υποχρέωση για self test, κάτι που, ωστόσο, θα συστήνεται σε όσους ταξιδέψουν. Από την άλλη, με κανόνες θα γίνονται οι μετακινήσεις προς τα νησιά, προκειμένου να διαφυλάσσεται η υγεία των κατοίκων τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos