Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός - Όλοι στην ομάδα έκαναν το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού ανά περιοχή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 χρόνια.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 375, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 14:02

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Σύλληψη (4) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 26-06-2021 πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου διαπιστώθηκε παράβαση των ρυθμίσεων που ισχύουν για την πρόληψη διάδοσης του κορωνοϊού covid-19 και επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποδοσφαιρικός αγώνας την προσεχή Τετάρτη στο Περιστέρι, μεταξύ των «Legends 2004» και Ολυμπιονικών που συμμετέχουν στο καινοτόμο πρόγραμμα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σάββατο (26/06) είναι εδώ και το κουπόνι πάμε στοίχημα παίρνει «φωτιά»! Το Betarades.gr βρήκε και σήμερα τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 13:51

«Forza Italia» με ποντάρισμα στο 1.74

Με τα ματς Ουαλία - Δανία και Ιταλία - Αυστρία «ανοίγει» η αυλαία των νοκ άουτ του Euro 2020 και της φάσης των «16».

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos