Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 - Psts.gr

Ενισχύθηκε με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς το τηλεφωνικό κέντρο 1110 της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, για την παροχή συμβουλών και ψυχολογικής στήριξης στους πυρόπληκτους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 1934, ο T. V. Pearson, ένας υπάλληλος της δασικής υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, σκέφτηκε πως οι πυροσβέστες θα μπορούσαν να πέσουν με αλεξίπτωτο για να σβήσουν πυρκαγιές σε απομακρυσμένα μέρη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά όλες τις περιοχές της χώρας μας, που καταγράφηκαν σήμερα νέα κρούσματα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.181, εκ των οποίων 1

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στη φυλακή οδηγείται και η γυναίκα που συνελήφθη για εμπρησμό στο Πεδίον του Άρεως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Λιονέλ Μέσι έφτασε το απόγευμα στο Παρίσι και γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς έξω από το αεροδρόμιο Bourget - Χαιρέτησε το πλήθος φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε «Εδώ είναι Παρίσι» - Εντός της ημέρας θα περάσει ιατρικά και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Παρί με ετήσιες απολαβές 35 εκατ. ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας την περίοδο των καταστρεπτικών σεισμών του 1986, Σταύρος Μπένος που συνδέθηκε και με την πολεοδομική ανασυγκρότησή της, ορίστηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, επικεφαλής της επιτροπής ανασυγκρότησης της Εύβοιας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επίσημη ανακοίνωση: «Μετά από εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοΐου Covid-19, η Κυβέρνηση προχωρά στην υιοθέτηση και εφαρμογή ειδικών, τοπικού χαρακτήρα μέτρων για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου Κρήτης, η οποία και μεταφέρεται στο κόκκινο (επίπεδο 4) λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τις φωτιές, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ερωτήθηκε για το λόγο που ο πρωθυπουργός ζήτησε συγνώμη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΔΕΗ προχωράει σε διαγραφή οφειλών για όσους πολίτες είδαν την περιουσία τους να καταστρέφεται από τις πυρκαγιές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos