Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Η Shein έχει κατακτήσει πάνω από το ένα τέταρτο της αμερικανικής αγοράς «fast-fashion» και η ταχεία ανάπτυξή της (και στην Ευρώπη) απειλεί καθιερωμένους παίκτες όπως η ισπανική Inditex και η σουηδική H&M.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πολυτελές ferry boat «Smyrna di Levante» σήκωσε άγκυρα για το παρθενικό-δοκιμαστικό ταξίδι από Θεσσαλονίκη για Σμύρνη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας (10/10).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλος ο Πειραιάς ήταν εκεί για την ιστορική μέρα των εγκαινίων του Μετρό της πόλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε Κυριακή, από τις δέκα ως τις τέσσερις το απόγευμα, ο κήπος του Μεγάρου,θα υποδέχεται τους επισκέπτες του προσφέροντάς τους έναν ιδανικό τόπο για τους περιπάτους τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόλις εγκρίθηκε η υλοποίησή του και αναμένεται να βάλει το νησί της Αντιπάρου στις ράγες μιας νέας εποχής αναπτυξιακού οφέλους!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tο ΣτΕ με τέσσερις αποφάσεις του υποχρέωσε το Δημόσιο να καταβάλλει 1.562.613 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους για τις ζημιές που είχαν προκληθεί πριν από 14χρόνια, τη νύχτα της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου σε καταστήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Αύριο θα στείλουμε στις αλυσίδες των σουπερμάρκετ τις κατηγορίες των προϊόντων για το λεγόμενο «καλάθι του νοικοκυριού».
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι στην οδό Μ Μαργαρίτη και συγκεκριμένα στο τμήμα που παρουσιάζεται στο παρακάτω απόσπασμα δορυφορικής απεικόνισης, θα εκτελούνται εργασίες ανύψωσης και αντικατάστασης φρεατίων και εσχαρών ομβρίων από την Τρίτη11-10-2022.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω του Δημοτικού Χώρου Στάθμευσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η παραδοσιακή αρτοποιία – ζαχαροπλαστική και κουλουροποιία στην Πάρο έχει τώρα ένα όνομα: «Γεύσεις από Ζάχαρη & Αλεύρι»!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν θα θέλαμε καν να φανταστούμε ένα παιχνίδι κουλοχέρη χωρίς το επικό δίδυμο των συμβόλων Wild και Scatter.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos