Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Ένα εντυπωσιακό θέαμα προσέλκυσε τα βλέμματα όσων βρέθηκαν στο λιμάνι της Παροικίας το βράδυ της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαλείται ηλεκτρονικό πιεσόμετρο και οξύμετρο από τον ΕΟΦ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυναμική επιστροφή στην τηλεόραση έκανε το βράδυ της Πέμπτης 13/10 ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης! Το Maestro έκανε πρεμιέρα και αμέσως ανέβηκε στα πρώτα trends στο Twitter.

Κατηγορία LIFESTYLE

Οι φαρμακευτικοί γίγαντες Merck και Moderna συνεργάστηκαν για να αναπτύξουν ένα εμβόλιο κατά του καρκίνου που βασίζεται στην ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα εμβόλια Covid.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 18, 44, 39, 34, 14 και Τζόκερ ο αριθμός 2.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο φετινός Σεπτέμβριος ήταν αποδοτικός τουριστικά για την Πάρο. Το γεγονός αυτό καταδεικνύεται και από το μέγεθος των αεροπορικών αφίξεων επισκεπτών στο νησί με βάση τα στατιστικά στοιχεία του Κρατικού Αερολιμένα Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Honda επενδύει στη μικροκινητικότητα με απτή απόδειξη το προσιτό ηλεκτρικό MUJI Honda MS 01 με την ιδιαίτερη σχεδίαση που θυμίζει μοτοποδήλατο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθαρά φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες στα νησιά των Κυκλάδων. Αρχικά, κάτοικοι και επισκέπτες θα χρειαστούν… ομπρέλα, και κατόπιν, μάλλον ζεστά ρούχα αφού οι βοριάδες θα δείξουν για αρκετές μέρες τα «δόντια» τους και θα ρίξουν τον υδράργυρο αισθητά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν παρακάμψεις το γεγονός ότι ο Μ. Κωβαίος ως Δήμαρχος Πάρου ήταν μέλος και τιμητικάαντιπρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου του Βελέντζειου Ιδρύματοςαπό το 2014 μέχρι το 2020,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλείνει σύντομα ένας κύκλος 35 χρόνων για το Skipper’s στη Μαρίνα Αλίμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos