Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί είναι οι 5, 12, 23, 24, 34 και τζόκερ ο αριθμός 5.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δανάη Παππά πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός».

Κατηγορία LIFESTYLE

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 10:00 π.μ. θα περπατήσουμε μια μέτρια κυκλική πεζοπορική διαδρομή στην βορειοδυτική ακτή του νησιού, μήκους 9 χιλ. περίπου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη σύλληψη ενός 54χρονου άνδρα προχώρησε η Αστυνομία στη Δραπετσώνα με την κατηγορία ότι βίαζε την 14χρονη -σήμερα- κόρη του από την ηλικία των 11 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδόθηκε στο ΦΕΚ η 8Κ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 70 μόνιμες θέσεις με σειρά προτεραιότητας Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης - Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ), στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ανάκληση της παρτίδας 119841 (ημ/νια λήξης 01/2024) του φαρμακευτικού προϊόντος XOLISTERALL F.C.TAB 10MG/TAB BTx28 (σε BLISTER) αποφάσισε ο ΕΟΦ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος είπε ότι το φθινόπωρο εδραίωσε την παρουσία του; Μπορεί οι τελευταίες βροχοπτώσεις, οι σφοδροί βοριάδες και η συνακόλουθη πτώση της θερμοκρασίας να «αγρίεψαν» το φθινοπωρινό σκηνικό, ωστόσο η τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη μας επιφυλάσσει μια έκπληξη!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ κ. Ιωάννη Βρούτση, συναντήθηκε στην Αθήνα ο δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Ο Δήμος Πάρου πήρε μέρος στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “TTG TRAVEL EXPERIENCE 2022”, η οποία έλαβε χώρα στην πόλη Ρίμινι της Ιταλίας κατά το διάστημα 12-14 Οκτωβρίου 2022.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos