Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Σειρά επιδοτούμενων προγραμμάτων για μείωση της ενεργειακής δαπάνης νοικοκυριών και επιχειρήσεων προκηρύσσει εντός του έτους το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπως δήλωσε ο υπουργός Κώστας Σκρέκας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 83, 84, 86, 88, 89 και 90 του Ν. 4555/2018, παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο κατάστημα της Κοινότητας Αγκαιριάς, την ΤΡΙΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 και ώρα 19:30, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενισχύονται 1.291 παραγωγοί των Κυκλάδων με το ποσό των 894.311€ από το αποθεματικό κρίσης της Κομισιόν βάσει του Κανονισμού (2022/467), ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της Ουκρανικής κρίσης και να ενισχυθεί η στήριξη της παραγωγής στον αγροτικό τομέα.


Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιστασιακή απασχόληση αναζητούντων εργασία: Παραμένουν στα μητρώα της ΔΥΠΑ με 70 ημέρες απασχόλησης ακόμη και αν δεν είναι μισθωτής εργασίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών στην Πράγα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τον πρόεδρο Ερντογάν να πάψει να αμφισβητεί την κυριαρχία των νησιών και να προσέλθει σε διάλογο χωρίς εντάσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κίνδυνος για νέες πανδημίες αυξάνεται, σύμφωνα με επιστημονικά δεδομένα. Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για ισχυρά, ολοκληρωμένα, βιώσιμα και ανθεκτικά συστήματα επιτήρησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μία σημαντική επιτυχία για την ελληνική αποστολή, άρχισε στο Βελιγράδι το Μεσογειακό Κύπελλο κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων, διοργάνωση που αφορά αγόρια ηλικίας 15-16 ετών και κορίτσια ηλικίας 13-14 ετών.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΟΜαρσέλο έκανε ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό αλλά αυτό ήταν το χειρότερο δυνατό, χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος, αφού η Καραμπάγκ πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 στο Καραϊσκάκη και άφησε τους Πειραιώτες στην τελευταία θέση του ομίλου στο Europa League με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, πράγμα που σημαίνει πως όλα δείχνουν αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο χώρος εμπνέει ή αποθαρρύνει την έμπνευση και η ομορφιά ή η ασχήμια του, υποβάλλει αντιστοίχως θετικά ή αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθορίστηκε με Υπουργική απόφαση ο χρόνος στον οποίο θα διαρκεί μια μεμονωμένη απόσταξη τσίπουρου, η γνωστή σε όλους μας καζανιά. Ο χρόνος αυτός ορίζεται στις 3,5 ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos