Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Έξαλλοι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν σε πολλά μέρη του κόσμου, μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μοντιέλ, που «σφράγισε» την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή, στον συγκλονιστικό τελικό με τη Γαλλία.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εντυπωσιακές εικόνες από τις εργασίες που εκτελούνται στον Ισθμό της Κορίνθου έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας με τους οδηγούς βαρέων φορτηγών να εργάζονται μία ανάσα πριν... τον πάτο της θάλασσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο διαχρονικός ήρωας μικρών και μεγάλων, ο αξιαγάπητος Καραγκιόζης, που δεν έχει πάψει να εμπνέει, να συγκινεί και να ψυχαγωγεί έγινε ταινία και μάλιστα 3D.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 O θρυλικός Πελέ έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 απ' την Αργεντινή.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι χρήστες του Twitter δεν θα επιτρέπεται πλέον να αναρτούν στην πλατφόρμα συνδέσμους από πολλά ανταγωνιστικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε σήμερα η πλατφόρμα του δισεκατομμυριούχου Ίλον Μασκ, προκαλώντας νέες ανησυχίες μετά την αναστολή λογαριασμών δημοσιογράφων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οφείλεται το περιστατικό με τους δύο νεκρούς μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε μπαρ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Από το σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί συνέλεξαν τρεις κάλυκες των 9mm.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο οι νεκροί από τους πυροβολισμούς στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, σε γνωστή καφετέρια της περιοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο τελικός του αιώνα βρήκε νικήτρια την Αργεντινή που προηγήθηκε 2-0 (23' πεν. Μέσι, 26' Ντι Μαρία), αλλά ο Εμπαπέ έστειλε το ματς στην παράταση (80', 81') - Στο 109' ο Μέσι το 3-2, για να ισοφαρίσει με νέο πέναλτι ο Εμπαπέ στο 117', ωστόσο στα πέναλτι οι Λατινοαμερικάνοι πήραν τον τίτλο

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια αδιανόητη καταγγελία ήρθε στο φως, κάνοντας γνωστό ένα απίστευτο γεγονός που συνέβη στην Πάρο και συγκεκριμένα στην περιοχή των Καμαρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μεθαύριο, Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα η πληρωμή της επιταγής ακρίβειας σε περίπου 2,3 εκατ. δικαούχους.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos