Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Στους 55 ανέρχονται οι νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τις ΗΠΑ από την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του τηλεοπτικού δικτύου NBC News.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη θέση του για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στη χώρα μας και ιδιαίτερα στα νυχτερινά κέντρα επιχειρεί να ξεκαθαρίσει ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, με νέα του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε την 6η ΜΣΕΠ, το Λιμεναρχείο Μυκόνου, την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυκόνου όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και τα στελέχη και τους προσέφερε χριστουγεννιάτικα γλυκά. Στη συνέχεια, η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε το επιβατικό πλοίο «Θεολόγος», όπου γευμάτισε με το πλήρωμα και τους ναυτικούς.
Η Κατερίνα Μονογυιού τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην Πατρίδα και τόνισε ότι βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων μας.

 

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:
«Επέλεξα σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, να βρίσκομαι δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις, στα Σώματα Ασφαλείας και στους ναυτικούς μας που τόσο καθημερινά όσο και αυτές τις γιορτινές ημέρες υπηρετούν την Πατρίδα, μας προστατεύουν και μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς. Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους.»

 

 

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την «πάτησε» ο Βασίλης Μπισμπίκης, κάπνισε σε νυχτερινό μαγαζί και έπεσε πρόστιμο από τον Πλεύρη!

Κατηγορία LIFESTYLE

Αν οι νότες ήταν ψήφοι, σίγουρα ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος θα είχε την επανεκλογή στο τσεπάκι του!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καμπανάκι» για την έξαρση της γρίπης και των αναπνευστικών ιών έκρουσε ο Νίκος Τζανάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστολή των 48ωρης απεργιών που θα ξεκινούσαν από την Τρίτη 27/12, αποφάσισε η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών & Ναυαγοσωστικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εορταστικό πρόγραμμα αγώνων ξεκινά στο Νησί, με δράση σε όλες τις κατηγορίες και μπόλικα προγνωστικα αγγλια στο… πιάτο σας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Δευτέρας (26/12) με Boxing Day και μεγάλα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, που προσφέρουν αμέτρητες ευκαιρίες για στοιχημα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η αναμέτρηση Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos