Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Πελέ: Πέθανε ο θρύλος του ποδοσφαίρου στα 82 του χρόνια

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε πρωτοφανείς κινήσεις προχώρησε ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, που αφότου απέλυσε εργαζόμενους ως «Γκιουλενιστές» και «τρομοκράτες» ανακάλεσε όλους τους αντιδημάρχους, κρατώντας για τον ίδιο - και μόνο – τη διοίκηση όλου του δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη δημοσιότητα η εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ για την εξέλιξη της γρίπης, του κορονοϊού και της RSV στη χώρα μας. Τα στοιχεία αφορούν το διάστημα 19 έως και 25 Δεκεμβρίου 2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια καινοτόμος μέθοδος δημιουργεί νέα δεδομένα στην αποκατάσταση των λακκούβων, οι οποίες στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι πραγματικά αναρίθμητες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόποι για να προστατευτείτε απ' όλες τις ιογενείς λοιμώξεις που απειλούν να καταστρέψουν και την τελευταία εβδομάδα του χρόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε η νέα Ειδική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Μαριάννα Νικολαΐδου συνοδευόμενη από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Πολύκαρπο Πολυχρονάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ύστερα από οδηγίες του Υπουργού κ. Γεωργίου Γεωργαντά και του Υφυπουργού κ. Γεωργίου Στύλιου στον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, προχώρησε στην προέγκριση διακήρυξης έργου στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας, που πέθανε σε ηλικία μόλις 2,5 ετών από τις επιπλοκές του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπογράφτηκε στις 21/12/2022, από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ. Πούλιο Γεώργιο και εκπρόσωπο της Αναδόχου Κοινοπραξίας «ΣΜΙΛΗ ΑΤΕ -ΤΕΧΝΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΑΤΕ», η Σύμβαση για την κατασκευή του έργου «ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΛΥΚΗΣ-ΚΑΜΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ισχύ η σχετική εγκύκλιος από τις υπηρεσίες του ΚΕΑΟ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos