Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) εξέδωσε σήμερα ένταλμα σύλληψης κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, κατηγορώντας τον ότι είναι υπεύθυνος για εγκλήματα πολέμου που φέρεται να διαπράχθηκαν στην Ουκρανία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καιρική επιδείνωση αναμένεται στα νησιά των Κυκλάδων κατά τις προσεχείς ώρες. Συγκεκριμένα, από το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαρτίου, οι άνεμοι που θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις θα ενισχυθούν σημαντικά και θα φθάσουν τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ταγίπ Ενρτογάν δήλωσε ότι αποφάσισε να ξεκινήσει η διαδικασία επικύρωσης της υποψηφιότητας της Φινλανδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αστυνομικός του Α.Τ. Πάρου. Πρόκειται για γνωστό αστυνομικό ο οποίος είχε απασχολήσει κατά το πρόσφατο παρελθόν την κοινωνία της Πάρου μετά από καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του για παράνομες πράξεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιμέτωπος με μια τριπλή κρίση νερού θα βρεθεί ο κόσμος σύμφωνα με τους ειδικούς που εκπέμπουν σήμα SOS για το υπεπολύτιμο αγαθό καθώς η παγκόσμια ζήτηση θα ξεπεράσει -όπως αναφέρουν- την προσφορά κατά 40% έως το 2030.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κατά 67 ευρώ μεικτά θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός από 1η Απριλίου, φτάνοντας τα 780 ευρώ μεικτά από 713 ευρώ σήμερα, καθώς οι ελάχιστες αποδοχές αυξάνονται κατά 9,4%. Η καθαρή αύξηση είναι 57,7 ευρώ, καθώς ο καθαρός μισθός αυξάνεται από τα 614,1 στα 667 ευρώ.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 16:12

Conference League o δρόμος μέχρι τον τελικό.

Η Βελγική Άντερλεχτ θα παίξει με την Ολλανδική Άλκμααρ, των Ελλήνων διεθνών Παυλίδη και Χατζηδιάκου και ο νικητής θα παίξει ημιτελικό με όποιον προκριθεί από το ζευγάρι Γάνδη-Γουέστ Χάμ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πραγματοποιήθηκε στη Νιόν, την έδρα της ΟΥΕΦΑ, η κλήρωση .

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου -ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Ν. Αιγαίου καλεί Εγγεγραμμένους Ανέργους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που κατοικούν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να συμμετάσχουν στο έργο «Αναβάθμιση προσόντων και υποστήριξη της ένταξης στην αγορά εργασίας ανέργων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου» και να ενταχθούν σε Δράσεις Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos