Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Δύο ώρες χρειάστηκε η Κιμ Καρντάσιαν για να αποσπάσει πάνω από 2 εκατομμύρια likes στο Instagram με τη νέα της δημοσίευση.

Κατηγορία LIFESTYLE

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από την Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών με μέτρα στήριξης για τους συνταξιούχους, νοικοκυριά και οφειλέτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνολικά 3,5 εκατομμύρια διαδηλωτές μετείχαν στη σημερινή κινητοποίηση στη Γαλλία σύμφωνα με το συνδικάτο CGT, αν και το υπουργείο Εσωτερικών μιλά για μόλις 1,08 εκατ. πολίτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 25 Μαρτίου 2023, όπου με οδύνη και απέραντη θλίψη παρακολουθούμε τις εξελίξεις μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και την απώλεια τόσων πολλών συνανθρώπων μας, καλούμαστε να θυμηθούμε, να τιμήσουμε και να εκφράσουμε τον σεβασμό μας στους αγωνιστές του 1821 και σε όλους εκείνους που κράτησαν στην καρδιά τους άσβεστη τη φλόγα της λευτεριάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή τα όσα ακούγονται και γράφονται τελευταία για το νέο εμπορικό λιμάνι, ο συνδυασμός ΠΑΡΟΣ με ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ δηλώνει τα ακόλουθα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ανάγκη πλήρους στελέχωσης του Τοπικού Συμβουλίου Μνημείων Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδων), ανέδειξε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με σχετική αναφορά, την οποία κατέθεσε σήμερα προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λίνα Γ. Μενδώνη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η αποψινή κληρωτίδα για την κλήρωση με κωδικό: 2574 είναι οι ξής: 8, 18, 22, 34, 39 και Τζόκερ το 19

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχές της άνοιξης και το νησί της Πάρου προετοιμάζεται για την επερχόμενη τουριστική σεζόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑΥ) και με την ενεργό στήριξη, βοήθεια και αλληλεγγύη των τοπικών δημοτικών Διαμερισμάτων του πανέμορφου Κυκλαδίτικου ιστορικού νησιού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, τηνΠαρασκευή 24 Μαρτίουκαι το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νησί της Τήνου, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις πουθα πραγματοποιηθούνγια τον εορτασμό τηςΕθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίουκαι τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos