Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Λαμπρός ήταν ο εορτασμός της Κυριακής των Βαϊων στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρμόσυνη και γεμάτη ελπίδα είναι η θρησκευτική εορτή της Κυριακής των Βαϊων. Την ημέρα αυτή, η εκκλησία μας τιμά με λαμπρότητα και εξέχοντες ύμνους την θριαμβευτική είσοδο του Ιησού στην πόλη των Ιεροσολύμων πριν την έλευση της Εβδομάδας των Παθών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την τουριστική περίοδο να είναι ήδη σε εξέλιξη, συνεχίζονται οι διθύραμβοι για την Πάρο σε σημαντικά Μέσα Ενημέρωσης του εξωτερικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΣάκης Αρναούτογλου έδωσε νέα στοιχεία για την εξέλιξη του καιρού ενόψει του Πάσχα, αλλά και τις συνθήκες που θα επικρατούν την Κυριακή, στο ψήσιμο του οβελία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αποκάλυψε ότι «έρχονται» οι ανακοινώσεις τραπεζών για ενήμερους δανειολήπτες, ενώ θα φορούν και τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα NuLoupes παρέχουν πρόσβαση σε ένα απεριόριστο οικοσύστημα εφαρμογών και περιεχομένου επαυξημένης πραγματικότητας, ειδικά σχεδιασμένων για κλινικούς γιατρούς.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Άνοιξε για σεζόν, το περίφημο, κορυφαίο εστιατόριο Barbarossa στο λιμανάκι της Νάουσας, το οποίο αποτελεί must προορισμό για μοναδικές εμπειρίες fine dining απόλαυσης, και φανατικούς θαυμαστές της εξαιρετικής κουζίνας του, διασημότητες από ολόκληρο τον κόσμο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απότομη πρόσβαση που απέκτησε το ευρύτερο κοινό στην τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ), πέραν των κύκλων των ειδικών, με την ταχύτατη διάδοση της “κειμενογεννήτριας” ChatGPT της εταιρείας OpenAI τους τελευταίους μήνες και οι συζητήσεις έως ανησυχίες που προκαλεί για τις

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τη Μεγάλη Τρίτη στις 4, στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς θα διεξαχθεί το ματς με τους πρωταθλητές Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν είναι πολλές οι κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης, οι οποίες έχουν πράξει τέτοιο έργο και σε ποσότητα αλλά και σε ποιότητα, όσο η σημερινή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos