Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ΑΕ Πάρου, δεν ήταν αρκετή να της χαρίσει κάτι στο παιχνίδι εναντίον της επαγγελματικής ενδεκάδας που είχε απέναντι της.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί σε αυτή την κλήρωση Τζόκερ είναι οι 7, 8, 17, 20, 45 και Τζόκερ ο αριθμός 17.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Χάρι Μπελαφόντε, τραγουδιστής, ηθοποιός και μεγάλος ακτιβιστής, πέθανε σε ηλικία 96 ετών από συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπός του στους «New York Times».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τώρα που ανοίγει ο καιρός, είναι ευκαιρία να περιποιηθούμε και να φροντίσουμε τον κήπο μας! Μία ασχολία δημιουργική που το τελικό της αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο και… πολύχρωμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Φανταστείτε ένα κουτί στο οποίο βάζετε σπέρμα και ωάρια και πέντε ημέρες αργότερα βγαίνει ένα έμβρυο», σημείωνει χαρακτηριστικά ο Σαντιάγκο Μουνέ, ο βραβευμένος γενετιστής και επικεφαλής καινοτομίας στην Overture Life, που κάνει το πρώτο βήμα προς την αυτοματοποίηση της εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ κινείται από το 33,5% ως το 35,5% - Από το 28% ως το 28,5% ο ΣΥΡΙΖΑ 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έρχεται αύξηση του αφορολόγητου 1.000 ευρώ για τις οικογένειες με παιδιά»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκε καλεσμένος στην ημερίδα «Ποδόσφαιρο και Ψυχική Υγεία: Νιώθω, Αποδέχομαι, Δρω»”, την οποία διοργάνωσε η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΚΣΔΕΟ «ΕΔΡΑ».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες υπογειοποίησης των κάδων απορριμμάτων σε Παροικία και Νάουσα και πλέον, οι νέοι υπόγειοι κάδοι έχουν τεθεί σε χρήση και λειτουργία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λευκιανών Πάρου της Αθήνας και ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Αθλητικός Σύλλογος «ΥΡΙΑ» Λευκών, με κοινή επιστολή τους προς τον δήμο Πάρου, επανέρχονται για το θέμα της ολοκλήρωσης του αποχετευτικού έργου στις λεύκες, εκφράζοντας την ανησυχία τους για την πρόοδο των εργασιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos