Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 - Psts.gr
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 01:05

Τίτλοι τέλους για τα Media Markt στην Ελλάδα

Ενοποιούνται τα Public και τα MediaMarket με τα δεύτερα ως brand να «αποχαιρετούν» τους καταναλωτές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 00:20

Γουίνι Χάρλοου: Φωτογραφήθηκε γυμνή

Η Γουίνι Χάρλοου, το διάσημο μοντέλο με τη λεύκη, φωτογραφήθηκε γυμνή για να διαφημίσει τη σειρά καλλυντικών της.

Κατηγορία LIFESTYLE

«Καταφέραμε και επιστρέψαμε πίσω στην πατρίδα όλους τους συμπολίτες μας» είπε ο πρωθυπουργός - «Tέτοια φρίκη και τέτοιο σκοτωμό δεν έχω ξαναδεί, παντού πτώματα» είπε ένας εκ των 20 Ελλήνων που επαναπατρίστηκαν απόψε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοίγει η ψαλίδα ανάμεσα στα δύο κόμματα - Πόσα κόμματα μπαίνουν στη Βουλή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα γλυκά με φρούτα είναι για πολλούς τρόπος ζωής. Το άρωμά τους δίνει άλλη διάσταση στις δημιουργίες μας, γίνονται πιο ανάλαφρες και αποκτούν μια νότα δροσιάς και φρεσκάδας.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εκτός εκλογικής μάχης τέθηκε το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» των Κωνσταντίνου Μπογδάνου- Πρόδρομου Εμφιετζόγλου από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, λόγω συμβόλου και ονόματος, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κατέλθει στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Επιδημιολόγο, Αθήνα Λινού υποδέχτηκε στην Κουμουνδούρου, αλλά και στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο Πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας. Όπως έγραφε νωρίτερα το protothema.gr, η κυρία Λινού θα είναι υποψήφια στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 16:03

Όπλο ΣΟΚ παρουσίασαν οι Τούρκοι

Η τουρκική εταιρεία Baykar, γνωστή για την κατασκευή μη επανδρωμένων αεροσκαφών, εισέρχεται στην αγορά αεροπορικών όπλων με την παρουσίαση του περιφερόμενου πυρομαχικού Kemankes στην έκθεση τεχνολογίας TEKNOFEST, που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μία πολύ μοντέρνα γιαγιά και προσπαθεί να ακολουθεί τα trends για να μπορεί να καταλαβαίνει τα εγγόνια της και να μιλά μαζί τους χωρίς να υπάρχουν κενά και "εμπόδια" ανάμεσά τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το νησί της Κύθνου επισκέφθηκε ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στις Κυκλάδες, συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos