Τετάρτη, 24 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Οι συνδυασμοί συνεργασίας προϋποθέτουν πολιτική συμφωνία επί προγραμματικών συγκλίσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, πυρκαγιά ξέσπασε κοντά στην παραλία της Πούντας, το βράδυ της Τετάρτης 24 Μαϊου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις μέρες μετά την αναμέτρηση τους στις εθνικές κάλπες της 21ης Μαΐου, κι ενώ οι θεσμικές διαδικασίες τόσο για τις διερευνητικές εντολές, όσο και για τη συγκρότηση υπηρεσιακής κυβέρνησης πραγματοποιήθηκαν σε χρόνο – ρεκόρ, οι πέντε αρχηγοί των κομμάτων που εισήλθαν στο Κοινοβούλιο συναντήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο, στο συμβούλιο που συγκάλεσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τρίτο νταμπλ της ιστορίας της πανηγύρισε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στον Βόλο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 83 ετών άφησε η «βασίλισσα του rock 'n' roll» Tina Turner (Τίνα Τάρνερ). Η διάσημη τραγουδίστρια εξέπνευσε στο σπίτι της στη Ζυρίχη της Ελβετίας μετά από «μάχη» με μακροχρόνια ασθένεια. Η κηδεία της θα γίνει σε στενό κύκλο, σύμφωνα με τη Mirror, με φίλους και συγγενείς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τα διλήμματα της νέας κάλπης της 25ης Ιουνίου και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Νέα Δημοκρατία εάν κερδίσει και τις νέες εκλογές τοποθετήθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια της πρώτης του συνέντευξης σε ελληνικό ΜΜΕ μετά τη νίκη της 21ης Μαΐου, στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντολή σχηματισμού υπηρεσιακής κυβέρνησης έλαβε, το μεσημέρι της Τετάρτης, από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρόεδρος του Ελεγτικού Συνεδρίου, Ιωάννης Σαρμάς, ο οποίος επελέγη ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός αφού απέβη άκαρπη η διαδικασία των διερευνητικών εντολών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των υποψηφίων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης που έλαβαν μέρος στον μεγάλο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, ωστόσο ο ιστότοπος «έπεσε» λίγα λεπτά αργότερα λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας.

 
ADVERTISING
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι υποψήφιοι που συγκέντρωσαν την απαιτούμενη βαθμολογία βάσης (55 μονάδες για κάθε μάθημα/δοκιμασία), εμφανίζονται ανά κατηγορία και κλάδο ή ειδικότητα στους Πίνακες Βαθμολογίας, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην αίτησή τους στοιχεία, ενώ οι υποψήφιοι που δεν συγκέντρωσαν την απαιτούμενη βαθμολογία βάσης, εμφανίζονται με τον Αριθμό Μητρώου Υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό των επιτυχόντων στον διαγωνισμό ανήλθε σε 19,3% σε σύνολο 77.073 υποψηφίων που προσήλθαν σε ένα τουλάχιστον μάθημα.

 

Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

 

Όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους, μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, αφού προηγουμένως εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του με τα στοιχεία σύνδεσής τους, ακολουθώντας τη διαδρομή: www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αποτελέσματα > Γραπτά-Βαθμολογίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της ανάδειξης του φυσικού και του πολιτισμικού περιβάλλοντος της Πάρου & για τις ανάγκες πυροπροστασίας, ο Δήμος Πάρου ολοκλήρωσε τις εργασίες συντήρησης στο δίκτυο Διαδρομών Πολιτιστικού Ενδιαφέροντος του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη δεύτερη θέση στις επιλογές για διακοπές το 2023 καταλαμβάνει ηΕλαφόνησος, σύμφωνα με το ιταλικό ταξιδιωτικό ιστότοπο The Wom που γράφει :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos