Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στις 19:00 στην αίθουσα ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ στη Νάουσα και με αφορμή την "Ημέρα της Γυναίκας", θα έχουμε μαζί μας την κυρία Τένια Μακρή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Εθελοντικές Οργανώσεις (οι ενταγμένες στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας), έχουν ένα ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στις δράσεις τόσο στην πρόληψη, όσο και στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών. Ιδιαίτερα στις Κυκλάδες με τα γνωστά προβλήματα που προκύπτουν από την νησιωτικότητα, την έλλειψη επαρκούς ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας, την υποστελέχωση των υπηρεσιών, ο ρόλος τους αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στο «παράλληλο πρόγραμμα», που πέρασε πρόσφατα στη Βουλή , επιδεινώνει με σχετικές διατάξεις την ήδη τραγική κατάσταση των δημόσιων μονάδων υγείας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

). Επιβεβαιώνει την αύξηση – ρεκόρ - της φτώχειας και των ανισοτήτων, που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015. Κι αυτό, σε αντίθεση με το 2014, που για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια το εισόδημα αυξήθηκε και η φτώχεια μειώθηκε. Ειδικά στα χαμηλά εισοδήματα η συνολική απόκλιση για τα έτη 2014-2015 άγγιξε το 20%!»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη σήμερα (26-02-2016) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για οπλοχρησία, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αντίσταση, απειλή και εξύβριση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο ανοιχτές προσκλήσεις υποβολής προτάσεων για ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014 – 2020, έργων που αφορούν σε δράσεις για την προστασία και αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, απευθύνει ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (πρώην ΣΥΝΑΝΚ) μετά από έρανο μεταξύ των μελών του κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας του Συλλόγου στη Σύρο,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναυλία μελοποιημένης ποίησης θα πραγματοποιηθεί στη Σίφνο το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου με την τραγουδίστρια Κλεονίκη Δεμίρη, γνωστή από τις αξέχαστες καλοκαιρινές εμφανίσεις της στα Φυρρόγεια και στο Κάστρο, στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του νησιού μας τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια.

Κατηγορία ΣΙΦΝΟΣ - ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Σύμφωνα με νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό British Journal of Nutrition, φαίνεται ότι η κατανάλωση κριθαριού συνδέεται με μείωση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα και του κινδύνου εμφάνισης σακχαρώδη διαβήτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 09:43

Σκληρές διαπραγματεύσεις για το Ασφαλιστικό

Για την τελική μάχη στο καυτό μέτωπο του Ασφαλιστικού προετοιμάζεται η κυβέρνηση, με σκοπό να «κλειδώσει» τη συμφωνία το συντομότερο δυνατό, εξασφαλίζοντας πρώτα την επιστροφή των επικεφαλής του κουαρτέτου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos