Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και οδηγό την καλή διάθεση και το κέφι, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου το Καρναβάλι της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με στόχο ένα μετάλλιο στο ομαδικό αντρών παίρνει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου ο στίβος του ΑΟΜυκόνου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στις 26-02-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου 47χρονος ημεδαπός, γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας τουριστικής επιχείρησης, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΛΜΕ Πάρου - Αντιπάρου σας προσκαλεί στις 5 Μαρτίου 2016, ημέρα Σάββατο, στις 6.00μ.μ. στο Πολυγωνικό κτίριο (ΓΕΛ Παροικιάς) σε εκδήλωση με θέμα «Από τη χρήση στην εξάρτηση από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νιάτα της Πάρου δημιούργησαν και παρουσίασαν το έργο τους την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στην «Ακτή» Νάουσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, από κοινού με τους φορείς παραγωγής και εμπορίου της χώρας:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ανάγκη να κλείσει άμεσα η πρώτη αξιολόγηση αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος αναφέρθηκε παράλληλα και στις διαφωνίες με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε πλήρη αδυναμία διαχείρισης και ελέγχου του μεγάλου αριθμού προσφύγων που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα βρίσκεται η κυβέρνηση. Εκτιμάται ότι περίπου 24.000 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν εγκλωβιστεί σε διάφορα σημεία από τα νησιά έως την Ειδομένη, τόσο στα κέντρα φιλοξενίας όσο και σε γυμναστήρια και εγκαταστάσεις που έχουν στηθεί πρόχειρα σε δήμους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016 11:46

Πάρτι υψηλής τεχνολογίας στη Βαρκελώνη

Εκθεση ή πάρτι υψηλής τεχνολογίας; Εκθεση ή ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά σόου στον κόσμο; Εκθεση ή μελλοντολογικός ίλιγγος;

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Φίνε Γκάελ και το Εργατικό Κόμμα, εταίροι του κυβερνητικού συνασπισμού της Ιρλανδίας, εμφανίζονται αποδυναμωμένα και απέχουν μακράν της εξασφάλισης της απόλυτης πλειοψηφίας που είναι απαραίτητη για να ηγηθούν εκ νέου της χώρας, σύμφωνα με δύο δημοσκοπήσεις που διεξήχθησαν στην έξοδο των εκλογικών κέντρων και δόθηκαν στη δημοσιότητα πριν από την καταμέτρηση των ψήφων που άρχισε σήμερα στις 11.00 ώρα Ελλάδας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos