Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Το Facebook ψάχνει νέους τρόπους για να έχει κέρδος και από το Messenger. Το κοινωνικό δίκτυο σχεδιάζει να βάλει διαφημίσεις στο εσωτερικό της πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το TechCrunch.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η πολιτευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού συμμετέχει στον Τομέα Κοινοβουλευτικού Έργου της Νέας Δημοκρατίας για θέματα Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με συμμετοχή πολλών και διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων συνέδρων πραγματοποείται στις 10 & 11 Μαρτίου 2016, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά το διεθνές συνέδριο “Λιμάνια, Θαλάσσιες Μεταφορές & Νησιωτικότητα: Περιβάλλον, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις... ικανές και αναγκαίες υποχωρήσεις που θα ανοίξουν τον δρόμο επιστροφής των επικεφαλής του κουαρτέτου των δανειστών στο τραπέζι του διαλόγου, προχωρά η κυβέρνηση στο ασφαλιστικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα ψηφιακά μέσα καθορίζουν σημαντικά την προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Την ώρα που οι Βρυξέλλες πιέζουν την Άγκυρα να «πολεμήσει» τους διακινητές που δρουν στα παράλια της Τουρκίας, εγκληματικές ομάδες από την Αίγυπτο έχουν ήδη αρχίσει να ανοίγουν νέα δίοδο προς την Ελλάδα.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Χίλαρι Κλίντον, η οποία διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών ώστε να είναι η υποψήφια του κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, κατήγαγε μια εντυπωσιακά ευρεία νίκη επί του αντιπάλου της Μπέρνι Σάντερς χθες Σάββατο στη Νότια Καρολίνα, παίρνοντας κι άλλη ορμή ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησής τους την επόμενη εβδομάδα, τη «Σούπερ Τρίτη», όταν διεξάγονται εσωκομματικές διαδικασίες σε 11 αμερικανικές πολιτείες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos