Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Ενα ζευγάρι που κόλλησε κορωνοϊό παρέα, καθώς έκαναν τις διακοπές τους στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess, μιλούν για το πόσο διαφορετικά περνούν την ασθένεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 47χρονος επιχειρηματίας πέθανε λίγες ώρες μετά τον καυγά που είχε με τον 24χρονο Αριστόβουλο Πετζετάκι της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας - Ο 24χρονος κρατείται και σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για πρόκληση θανατηφόρας βλάβης - Πώς έγινε η συμπλοκή ανάμεσά τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mες την ατυχία μας εμείς οι Έλληνες έχουμε και τις αισιόδοξες πλευρές μας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προσοχή των πολιτών εφιστά το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.με αφορμή καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες, άτομα εμφανίζονται σε οικίες επικαλούμενοι πως είναι στελέχη του Ε.Ο.Δ.Υ. ή του Υπουργείου Υγείας, που

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως πρόεδρος της Κοινότητας Αγκαιριάς, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την ΚΤΕΛ ΠΑΡΟΥ Α.Ε. και τον Πρόεδρο Γιώργο Ρούσσο, για την βοήθειά τους και την άμεση ανταπόκριση, σε αίτημα της Κοινότητας Αγκαιριάς .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί από το Υπουργείο Παιδείας ως Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σειρά πρωτοβουλιών για την επικοινωνιακή «θωράκιση» του ελληνικού Τουρισμού ανέλαβε η MTC GROUP στην προσπάθεια να μετριάσει τις επιφυλάξεις επαγγελματιών και επισκεπτών από το εξωτερικό λόγω του κλίματος φοβίας που έχει λάβει διαστάσεις μεγαλύτερες από τις ίδιες τις συνέπειες του κορωναϊού στη δημόσια υγεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV, της Πράξης: «Κατασκευή και βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Δ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» συνολικού προϋπολογισμού 713.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (Ν.Κυκλάδων)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας, ο διασυλλογικός αγώνας ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου OPTIMIST «ΑΡΓΟΝΑΥΤΟΥ 2020», ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 22 & 23 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, χαιρετίζει τη ρύθμιση που έφερε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η οποία αφορά στη συγκρότηση Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής, σε ειδικές περιπτώσεις, με προτεραιότητα τις νησιωτικές περιφέρειες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos