Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Το δικό τους «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, είπαν αρκετοί πολίτες της Ελλάδας, που βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν, για την καθημερινή μάχη που δίνουν με τον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 01:48

Πόλη – «φάντασμα» η Παροικία Πάρου

Έρημη πόλη ήταν η Παροικία Πάρου το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα βασικά συμπεράσματα της έρευνας του καθηγητή, σε κάθε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα αντιστοιχούν έντεκα ασυμπτωματικά. Παράλληλα, όπως προκύπτει ειδικότερα από τα συγκεκριμένα ευρήματα, η ανάπτυξη του ιού οφείλεται στους ανθρώπους με ήπια συμπτώματα που μεταφέρουν και μεταδίδουν τον ιό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 81 ετών το βράδυ του Σαββάτου (21.03.2020) η μητέρα του 53χρονου Γιάννη Γκιάτα, ο οποίος πέθανε πριν από μία εβδομάδα από τον κορονοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο ωράριο των σούπερ μάρκετ έχει ήδη αποφασιστεί και πλέον οι καταναλωτές θα μπορούν από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ να κάνουν τα ψώνια τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υπουργός Yγείας της Τουρκίας Φαχρετίν Κοτζά ανακοίνωσε πως τις τελευταίες 24 ώρες 12 άτομα έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφθασαν σε μας καταγγελίες πολιτών ότι σε ορισμένα καταστήματα στην Πάρο, δεν τηρούνται οι αναγκαίοι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που θα έπρεπε να εφαρμόζονται εξαιτίας της επιδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1 εκατομμύριο προστατευτικές και χειρουργικές μάσκες και άλλα ιατρικά αναλώσιμα παραδόθηκαν σήμερα στο Υπουργείο Υγείας για τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Οι 500.000 είναι δωρεά της κινεζικής Κυβέρνησης και οι 500.000 της κινεζικής εταιρείας, State Grid, στρατηγικού εταίρου της ΑΔΜΗΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο επικεφαλής αυτής της εταιρίας βιοτεχνολογίας, Φραντς Βέρνερ Χάας, είναι αισιόδοξος ότι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι θα μπορούσαν να λάβουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα γράφημα ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος, εξηγεί πως γίνεται η διασπορά του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos