Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Χώρες από όλο τον κόσμο «οχυρώνονται» προκειμένου να ανακόψουν την διασπορά του κορωνοϊού από την Κίνα, στην οποία το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί «έκρηξη» νέων κρουσμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποδαρικό με νέες ανατιμήσεις στα ράφια του σούπερ μάρκετ θα κάνει το 2023, με αυξήσεις έως και άνω των 10% σε βασικούς κωδικούς προϊόντων. Market pass και καλάθι του νοικοκυριού φιλοδοξούν να βάλουν φρένο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανακοίνωση για τον κατώτατο μισθό δεν έχει σχέση με τις εκλογές, θέλω να το αποσαφηνίσω, ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2023 15:04

Πως να διαλέξεις το σωστό καζίνο

Η αλήθεια είναι πως κάποτε ήταν πολύ απλό για κάποιον που απλά ήθελε να ποντάρει σε κάποια φρουτάκια ή να παίξει μια παρτίδα μπλάκτζακ ή ρουλέτας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η 1η μέρα του χρόνου ξεκινάει με φουλ δράση στην Αγγλία και σημαντικά παιχνίδια στη Ligue 1 Γαλλίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ένας 17χρονος έχασε τη ζωή του, όταν εξερράγησαν οι κροτίδες που χρησιμοποιούσε, ενώ δύο άνδρες ακρωτηριάστηκαν σε ατυχήματα με εκρηκτικά, στον πρώτο εορτασμό Πρωτοχρονιάς χωρίς περιορισμούς έπειτα από δύο χρόνια. Επεισόδια περιορισμένης έκτασης συνέβησαν σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολεμική ρητορική υιοθέτησε για άλλη μια φορά ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, που όχι μόνο κατηγόρησε την Ελλάδα για προκλητικές ενέργειες, αλλά προειδοποίησε και με επιστροφή του λογαριασμού, ενώ υποστήριξε ότι οι υπολογισμοί της Αθήνας για το Καστελόριζο είναι λανθασμένοι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos