Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στη Βούλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάσημο κοσμοπολίτικο νησί η Πάρος, μα και τόπος που κρατά αναλλοίωτα τα έθιμα και τις παραδόσεις της πολιτιστικής του κληρονομιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 23:54

Λ.Σ Πάρου για ΦΟΣΔΑ

Τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, μετά από αίτημα μας, αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή του ΦΟΔΣΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ Χρ. Γαμβρούδη, σχετικά με την κατάσταση στο ΧΥΤΑ της Πάρου. Κατά την συνάντηση αυτή μας αναφέρθηκε ο προγραμματισμός των έργων του ΦΟΔΣΑ για την αντιμετώπιση της εκρηκτικής κατάστασης στον ΧΥΤΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκπληκτός, αλλά και οργισμένος ο Άκης Τσελέντης για την εισαγγελική παρέμβαση, που σύμφωνα με δημοσιεύματα, ζήτησε ο εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου με αφορμή την πρωταπριλιάτικη «πρόβλεψή» του για το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποψήφιος στις εκλογές Μαίου θα είναι ο Ψαραντώνης, κατά κόσμον Αντώνης Ξυλούρης, αδερφού του θρυλικού Νίκου Ξυλούρη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη δημοσιότητα έδωσε το Forbes τη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου για το 2023, με τον Μπερνάρ Αρνό να σκαρφαλώνει στην κορυφή εκτοπίζοντας τον Έλον Μασκ στη δεύτερη θέση. Ποιοι είναι οι έξι Έλληνες με τη μεγαλύτερη περιουσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στην αποψινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι 1, 4, 14, 20, 24 και Τζόκερ ο αριθμός 7.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο 29,5 % ο ΣΥΡΙΖΑ, στο 11,5% το ΠΑΣΟΚ - Άνοδος σε σχέση με τις εκλογές του 2019 για ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ΜεΡΑ25, στο 4% το κόμμα Κασιδιάρη 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την άμεση αύξηση των αναπηρικών επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ κατά 8% ανακοίνωσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση του υπουργείου Οικονομικών με θέμα «Ελληνική Οικονομία: Ανθεκτικότητα - Πρόοδος – Προοπτική».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειμώνας περιορισμένων βροχοπτώσεων ήταν ο φετινός μετά από μια σειρά ετών χαμηλών επιπέδων βροχόπτωσης στην Πάρο. Ο υετός που καταγράφηκε κατά τους 6 τελευταίους φθινοπωρινούς - χειμερινούς μήνες ήταν συνολικά 221,4 χιλιοστά, με μηνιαίο μέσο όρο της περιόδου στα 36,9 χιλιοστά και κατανομή ανά μήνα ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos