Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Δημοφιλείς προορισμοί και για την κρουαζιέρα αναδεικνύονται η Πάρος , η Μήλος και, ειδικά στους Γάλλους, η Τήνος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν μέχρι τώρα γνωστά για το 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεξήχθησαν οι εκλογές του Μαπησσαικού και άπαντες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ευρεία συμμετοχή σε αυτές.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 19:01

Συνεδρίαση ΔΕΥΑ Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 18:56

Πάρος: Το Ευχαριστώ από το ΓΕΛ Πάρου

Μπορεί ως σχολική κοινότητα να αντιμετωπίζουμε προβλήματα λόγω των ελλείψεων σε εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά εν τούτοις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια απλή συνταγή για καριόκες με κέικ που θα σας συναρπασει. Νόστιμες, λαχταριστές, τρώγονται εύκολα και κανείς δε μπορεί να τους αντισταθεί!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, περιέγραψε τι αλλάζει με τα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ιώσεις που αναμένεται να παρουσιάσουν έξαρση στη χώρα μας τον φετινό χειμώνα αφορούν το αναπνευστικό σύστημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μείον δύο βουλευτές λιγότερους και 48 στελέχη πανελλαδικά, άφησε η «Ομπρέλα» τον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη, ανοίγοντας πρώτη τον χορό της διάσπασης, με την ομάδα Αχτσιόγλου να «ζεσταίνεται» μιλώντας για «ακροδεξιές μεθόδους» από την πλευρά της νέας ηγεσίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μιχάλη Κατσούρη ο οποίος έπεσε νεκρός κατά την επέλαση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 18:37

WiFi 7: Τι είναι και τι αλλαγές φέρνει;

Ενώ πολλοί είναι εκείνοι που μόλις πρόσφατα αναβάθμισαν τις συνδέσεις τους σε Wi-Fi 6 και κάποιοι μπορεί να σκέφτονται να μεταβούν στο Wi-Fi 6E, ο διάδοχός τους είναι ήδη στον ορίζοντα. Το Wi-Fi 7 είναι το

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos