Πάρος: Άνοιξε το Εστιατόριο CAVO D΄ ORO στα Λιβάδια της Παροικίας!

17 Απριλίου 2024 19:00

Το  Εστιατόριο της Πάρου για θεϊκές Ιταλικές και Ελληνικές γεύσεις, άνοιξε στα Λιβάδια της Παροικίας την Τετάρτη 17 Απριλίου και μας περιμένει!

Πρόκειται για το CAVO D΄ ORO που από το 1980 στην Πάρο είναι συνώνυμο των θεσπέσιων σπεσιαλιτέ της αυθεντικής Ιταλικής και Ελληνικής κουζίνας, που βασίζονται σε τοπικές παραδοσιακές συνταγές και δημιουργούνται με τα εκλεκτότερα, αγνά υλικά, μεράκι και αγάπη!

Λαχταριστές πίτσες σε 5 διαφορετικά μεγέθη που ψήνονται στον ξυλόφουρνο, χειροποίητα ζυμαρικά, σπιτικό ψωμί, ολόφρεσκα ζουμερά κρεατικά και θαλασσινά, δροσερές σαλάτες, πεντανόστιμα ορεκτικά και όχι μόνο, συνθέτουν τη γκάμα των πλούσιων γευστικών επιλογών του CAVO D΄ ORO που αποτελούν από μόνες τους μια top γαστρονομική εμπειρία.

Με καλαίσθητη διακόσμηση, ειδυλλιακό περιβάλλοντα χώρο πλάι στη θάλασσα, άψογο σέρβις και φιλική εξυπηρέτηση, το CAVO D΄ ORO διαθέτει ένα αξιοζήλευτο μενού υψηλής ποιότητας που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάστε.

Είναι ανοιχτό από Απρίλιο – Οκτώβριο από τις 11:00 το πρωί μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, και οι άνθρωποί του μας περιμένουν για να μας υποδεχτούν με ένα μεγάλο χαμόγελο και να μας προσφέρουν φιλόξενα ό,τι καλύτερο!

Το CAVO D΄ ORO αναλαμβάνει επίσης την άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεών σας, όπως γάμους, βαπτίσεις, γενέθλια κ.ά, υποσχόμενο μια αξέχαστη εμπειρία για σας και τους καλεσμένους σας.

Τηλ. Για κρατήσεις: 22840 22620
Τώρα και νέο Ιταλικό εστιατόριο CAVO D’ ΟRO στο Φιλώτι της Νάξου
Τηλ. Για κρατήσεις: 2285 022620

cavo 02

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos