Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Το συμβούλιο της διεθνούς ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας IFAB, που καθορίζει τους κανονισμούς του αθλήματος, θα συνεδριάσει σε 2 εβδομάδες στο Λονδίνο και δημοσίευμα των “TIMES”, αναφέρει πως θα τεθεί θέμα για κίτρινη κάρτα με δεκάλεπτη αποβολή σε παίκτη που διαμαρτύρεται στον διαιτητή η στέκεται με εμμονή κοντά του εμποδίζοντας τον να κινηθεί.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλούνται οι κάτοχοι κυνηγετικών όπλων, των οποίων οι άδειες ισχύος έχουν λήξει ή λήγουν άμεσα και δεν έχουν προβεί στην ανανέωση τους, να μεταβούν στα Αστυνομικά Τμήματα ή Τμήματα Ασφαλείας του τόπου κατοικίας τους, προκειμένου να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ανανέωσή τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 17:23

Συλλήψεις στο νησί της Νάξου

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Νάξο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

20ο ΥΠΕΡΙΑ για τον Πολιτισμό, και η 6η Ακαδημία Κινηματογράφου στην Αμοργό, που ξενίνησαν στην Αμοργό στις 13 Νοεμβρίου, 2023, και είναι μια συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Αμοργού, του Δήμου Αμοργού, και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του ΕΟΤ, της Γενικής Γραμματείας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεπέρασε τα 6 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού στο δεκάμηνο του έτους, με τροφοδότη τα φορολογικά έσοδα τα οποία «άγγιξαν» τα 4 δισ. ευρώ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «άλυτο» πρόβλημα των μετακινήσεων των αποστολών σε Μήλο και Κύθνο, νησιά που δεν εξυπηρετούν τα ενδοκυκλαδικά χειμερινά δρομολόγια, ενώνει τις προσπάθειες των διοικήσεων των Παριανών ομάδων, που καταβάλλουν από κοινού προσπάθειες για εξεύρεση λύσεων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με επόμενο σταθμό τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της εκθεσιακής συμμετοχής στη "Philoxenia", ο Δήμος Πάρου ολοκλήρωσε την παρουσία του στο World Travel Market του Λονδίνου με σημαντικές επαφές με τουριστικούς επαγγελματίες από πολλές χώρες του κόσμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαγικό ήταν το πρώτο διήμερο στο απόλυτο σχήμα του εφετινού χειμώνα στην Αθήνα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μπορεί το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα να μη δίνει πολλές επιλογές αυτή την Τετάρτη (15/11) για ποντάρισμα στις στοιχηματικές εταιρίες.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos