Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Η λίστα με τις καλύτερες πόλεις για το 2024 μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα και το Λονδίνο είναι το νούμερο ένα, ακολουθούμενο από το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νέα εφαρμογή που συνεπαίρνει το αγοραστικό κοινό με τις χαμηλές προσφορές 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δερματολόγοι και ειδικοί σε θέματα ομορφιάς μιλούν για τις μεθόδους ομορφιάς που χρησιμοποιεί η Κιμ Κέον Χι - Το love story με τον Γιουν Σουκ-Γέολ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανακοινώνουν με κοινή δήλωση ένας σημαντικός αριθμός μελών του Τομέα Δικαιωμάτων καθώς και η πλειοψηφία της γραμματείας του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη θέλουν να δουν οι πολίτες της Πάρου στο νησί στο μέλλον.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νησιά της Μήλου και της Κιμώλου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, συμμετέχοντας στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου το πρωί, στον πεζόδρομο της Αλυκής, πρόκειται να λάβει χώρα η εκδήλωση αγώνων δρόμου «Δρόμοι Ελευθερίας».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχίζει σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 στις 8 το βράδυ το 41οΔιεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, στην αίθουσα «Αφροδίτη» του ξενοδοχείου Κιέριον , που υλοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα παιδιά του Νεανικού Τμήματος της Χορωδίας της Ορχήστρας των Κυκλάδων, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων της Χορωδίας μας, τραγουδούν το παραδοσιακό τραγούδι Θράκης «Το Μαργούδι».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αφή και το ταξίδι της θα ξεκινήσει στις 16 Απριλίου 2024 από την Αρχαία Ολυμπία, θα διατρέξει την Ελλάδα για 11 ημέρες, συνδέοντας τα γεωγραφικά άκρα της χώρας, περνώντας από 41 Δήμους με 600 δρομείς για να προβάλλει τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς μας χώρους, τους θησαυρούς της ιστορίας και του πολιτισμού μας, αλλά και για να αναδείξει εμβληματικά τοπία που συνθέτουν την ομορφιά της Ελλάδας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos