Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Ο Αλέξης Χαρίτσης θα είναι ο πρόεδρος της ΚΟ των 11 που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, Τσακαλώτος, Ηλιόπουλος, Πέρκα σε θέσεις ευθύνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η YouGov στη Βρετανία δείχνει ότι οι Βρετανοί πολίτες θεωρούν λάθος την απόφαση του Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 23:26

Κλήρωση Τζόκερ 28/11/2023

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ ήταν οι 1, 11, 20, 23, 42 και τζόκερ ο αριθμός 8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παροικίας, υποδέχεται τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου με ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στο οποίο είμαστε όλοι προσκεκλημένοι για να διαδώσουμε το μήνυμα των Χριστουγέννων!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τη θετική προκαταρκτική αξιολόγηση του 3ου αιτήματος πληρωμής της Ελλάδας ύψους 3,64 δισ. Ευρώ. Η δόση “σπάει” σε 1,69 δισ. ευρώ επιχορηγήσεις και 1,95 δισ. ευρώ σε δάνεια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θυελλώδεις νοτιάδες φυσούν από το πρωί στις Κυκλάδες, με αποτέλεσμα το πλοίο Blue Star I να μην μπορέσει να εκτελέσει ολοκληρωμένα το δρομολόγιό του προς τα νησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια στιγμή, μπορεί να κοστίσει μια ανθρώπινη ζωή! Με αυτό το motto η Ελληνική Αστυνομία δημιούργησε ένα συγκλονιστικό βίντεο ευαισθητοποίησης της κοινωνίας απέναντι στους ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σκοπό να καλυφθούν οι άδειες ανά νησί,όπου αυτές έμειναν αδιάθετες από την πρώτη πρόσκληση, τον Μάρτιο του 2022, στο πλαίσιο της πιλοτικής για όλη την Ελλάδα, εφαρμογής του μέτρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμάζεται ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos