Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ περιέγραψε εμμέσως πλην σαφώς ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας σε εκδήλωση της εφημερίδας «Εποχή», προσθέτοντας ότι «υπάρχει χώρος ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν της είχε απομείνει ανάσα. Δύο τρομαγμένα πουλιά τα πυρετικά της μάτια έψαχναν γωνιά για να κουρνιάσουν την ύπαρξή της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα 20,6 μονάδων διατηρεί η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Alco για την τηλεόραση του Alpha.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ουκ έστιν αριθμός στις σαρδέλες που συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι στα Κουφονήσια, προκαλώντας την έκπληξη των κατοίκων που βρίσκονταν εκεί και που έσπευσαν να ψαρέψουν όσες περισσότερες μπορούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αρχή έγινε και ήταν νικηφόρα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένα ρεαλιστικό, σύγχρονο θεατρικό έργο του βραβευμένου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό συγγραφέα Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, παρουσιάστηκε από τη Θεατρική Ομάδα Νάουσας, στο πλαίσιο της 34ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το 71% των ελεύθερων επαγγελματιών δηλώνει εισόδημα χαμηλότερο από τον κατώτατο μισθό 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελευταία περίοδο κρίθηκε η νίκη στον αμφίρροπο αγώνα μπάσκετ κορασίδων μεταξύ του Μαρπησσαικού και ΑΟ Πάρου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένα εντυπωσιακό φωτεινό ουράνιο φαινόμενο παρατηρήθηκε τη νύχτα στον ουρανό της βόρειας Ελλάδας. Πρόκειται για το Βόρειο Σέλας που χάρισε ένα πρωτόγνωρο θέαμα στους κατοίκους της Κεντρικής Μακεδονίας, στις Σέρρες, την Πιερία και τη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos