Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Ο πρώτος μήνας του φετινού καλοκαιριού στην Πάρο, ολοκληρώθηκε με ευοίωνα στοιχεία αναφορικά με τις ακτοπλοϊκές αφίξεις επισκεπτών στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πλεονεκτήματα των λευκών πλαστικών καρεκλών και επίπλων εξωτερικού χώρου -συχνά αποκαλούμενες καρέκλες εξωτερικού χώρου από ρητίνη- είναι πολλά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής, Χρήστος Αυγερινός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καύσωνα θα έχουμε στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες καθώς μέρα με τη μέρα η θερμοκρασία θα ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο. Την Τετάρτη θα σπάσει το φράγμα των 40 βαθμών στους κάμπους, από τις 22 Ιουλίου και αργότερα δείχνει σημάδια υποχώρησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες κλοπής χιλιάδων ευρώ από ενοικιαζόμενο κατάλυμα στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και αυτό που σκεφτόμαστε όλοι είναι η διατροφήκαι τα πιο νόστιμα σνακ που μπορούμε να απολαμβάνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας, μειώνεται το αίσθημα της πείνας και ο οργανισμός μας έχει αυξημένες απαιτήσεις στην κατανάλωση υγρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν -510- τεμάχια απομιμητικών προϊόντων γνωστών εμπορικών οίκων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί οι αναμετρήσεις να είναι περιορισμένες στο κουπόνι της Δευτέρας (10/07), ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι για ακόμη μια ημέρα αρκετές. Δράση έχουμε σε Σουηδία, Αργεντινή και Βραζιλία, ενώ δυνατές "μάχες" διεξάγονται στο Euro U19.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η πρόοδος των Περιφερειακών Προγραμμάτων του Νοτίου Αιγαίου των περιόδων 2014-2020 και 2021-2027 εξετάστηκε από τις Επιτροπές Παρακολούθησης στη Σύρο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσο η Ινστιτούτο, όσο και η Μπραγκαντίνοείχαν κυρίαρχορ όλο στις χτεσινές αναμετρήσεις, ωστόσο καμία δεν κατάφερε να κερδίσει και δεν επιβεβαιώθηκαν οι προτάσεις. Συνεχίζουμεμε προγνωστικό από τοφινάλετουδευτέρουομίλουτου Euro U19.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos