Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)οργανώνει, την Κυριακή30 Ιουλίου 2023(ώρα 18:30), το βιωματικό εργαστήρι μουσικοκινητικής έκφρασης, ερμηνείας και καλλιτεχνικής δημιουργίας για παιδιά, με τίτλο «Τα μάρμαρα ηχούν»,στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο της ΕΛΑΣ από την δραματική επιχείρηση εκκένωσης στη Μάνδρα, με τους αστυνομικούς να τρέχουν να σώσουν όσους κατοίκους βρίσκονται ακόμη σε σπίτια και στις αυλές τους, με την φωτιά να κινείται απειλητικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για εκκένωση νέων περιοχών λόγω της φωτιάς που έχει ξεσπάσει στη Μάνδρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από χθες καίγεται η ανατολική και η δυτική Αττική και μεγάλο μέρος της Βοιωτίας. Αυτή είναι μία πραγματικότητα που δυστυχώς και ζούμε κάθε καλοκαίρι και για ακόμα μία φορά το φετινό καλοκαίρι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα 18 Ιουλίου 2023, ενημερώθηκε ο Έπαρχος Πάρου κ. Κ. Μπιζάς, από τον Κτηνίατρο της Π.Ε. Πάρου για κλοπή νερού από αγωγό ύδρευσης του Κτηνιατρείου της Π.Ε. Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαστε στο εμείς κι όχι στο εγώ και τούτον τον τόπο τον έχουμε όλοι μαζί κι αγωνιζόμαστε όλοι μαζί, ο καθένας από το δικό του μετερίζι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκκίνηση των ευρωπαϊκών επαναληπτικών για τον 1ο προκριματικό γύρο, με 8 αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ και 1 για το Κόνφερενς Λιγκ. Πρόβα τζενεράλε ενόψει των δικών του ευρωπαϊκών μαχών για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φιλοξενεί τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Δράση και στη Λατινική Αμερική, με τις ρεβάνς για τα μπαράζ του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κατά τις σημερινές εργασίες της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για την εκλογή προεδρείου, ο Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Ιωάννης Βρούτσης, αναδείχθηκε Πρόεδρος της Επιτροπής μετά από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των βουλευτών-μελών της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη αλλοδαπής για πλαστογραφία στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos