Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Ομπρέλες, ξαπλώστρες και δημόσιος χώρος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών κ. Ευθύμιος Λέκκας, μίλησε την Τετάρτη 19/7 σε τηλεοπτικό σταθμό κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την Αττική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλούμε τους επισκέπτες του νησιού να μην εμποδίζουν την διέλευση των οχημάτων πολιτικής προστασίας και των πυροσβεστικών οχημάτων στο Αγροκήπιο της Παροικίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 16:48

Πάρος: Μουσική βραδιά στον Πρόδρομο

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου, στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Προδρόμου εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο και τίτλο «Μουσική Βραδιά».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώνεται ο 1ος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους 7 επαναληπτικούς που έχει το σημερινό πρόγραμμα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 18-07-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 21χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του για την επανεμφάνιση διαφόρων φαινομένων εξαπάτησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για ακόμη μια ημέρα τα παιχνίδια από το Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν από το κουπόνι στοιχήματος της Τετάρτης και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και την αναμέτρηση Βαλμιέρα - Ολίμπια Λουμπλιάνα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Tο 2020 ο δόκτωρ Σιουλίν Ρουάν, καθηγητής Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο Περντιού της Ιντιάνα, έκανε μια εντυπωσιακά καινοτόμο εφεύρεση: μια μπογιά που αντανακλά την ηλιακή θερμότητα βαθιά πίσω στο Διάστημα σε ποσοστό 95%.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο top 15 των ευρωπαϊκών παραλιών ψηφίστηκε η Συκιά στη Μήλο (11η θέση), σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα για την προώθηση του τουρισμού στην Ευρώπη, European Best Destinations που παρουσίασε τις κορυφαίες παραλίες για το 2023, από την Πορτογαλία και την

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos