Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση στη Ρόδο με τη μεγάλη φωτιά να συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, ενώ μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με τις αναζωπυρώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H AtticaGroup και η BlueStarFerries για άλλη μία φορά στέκονται αρωγοί στα προβλήματα των νησιών που εξυπηρετούν και δραστηριοποιούνται για την επίλυση των προβλημάτων που αυτά αντιμετωπίζουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Αλιέων Πάρου «Άγιος Νικόλαος» μας προσκαλεί στη «Γιορτή του Ψαριού» η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουλίου και ώρα 21:00 στη μαρίνα της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διαγραφή της Ζέφης Δημαδάμα από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο γραμματέας του κόμματος Ανδράς Σπυρόπουλος, μετά την απόφασή της να αποδεχθεί το διορισμό της στη θέση της Γ. Γ. Ισότητας στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κανείς από τους Γενικούς Γραμματείς δεν υπήρξε υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εκλογές - Το 54% παραμένουν στη θέση που κατείχαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α' 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αναπροσασρμογή προς… το χειρότερο έκανε η ΕΜΥ για τον καύσωνα, στο επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του Βρεφονηπιακού Σταθμού στα Μάρμαρα, ενός έργου πολύ σημαντικού που αποτελούσε προεκλογική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής για την κάλυψη κοινωνικών αναγκών της περιοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 12:49

Συλλήψεις σε Μύκονο και Θήρα

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 19-07-2023 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 23, 23 και 26 ετών, οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί – κατασκηνώσει σε δημόσιο χώρο χωρίς να διασφαλίζονται οι προϋποθέσεις υγιεινής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos