Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Όχι. Η φωτογραφία δεν τραβήχτηκε το σούρουπο κάποιας ομιχλώδους χειμωνιάτικης μέρας, αλλά νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουλίου εν μέσω καιρικών συνθηκών καύσωνα στην Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βράδυ Παρασκευής 21 Ιουλίου. Ένα βράδυ ζεστό εν μέσω καύσωνα και στο λιμάνι της Πάρου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με βάρκες εκκενωνουν τα ξενοδοχεία οι τουρίστες στην περιοχή Κιοτάρι, αφού η φωτιά έχει φτάσει πλέον σχεδόν στη θάλασσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Ροδιακής" η πυρκαγιά που εξακολουθεί να μαίνεται στο νησί της Ρόδου έφτασε στις εγκαταστάσεις τριών ξενοδοχειακών μονάδων στην περιοχή "Κιοτάρι".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κατερίνα Βρανά διατηρεί ένα πολύ ενεργό προφίλ στο instagram με μία πρόσφατη ανάρτηση, που έκανε να αποσπάει πολλά likes από τους ακόλουθους της (δείτε την εδώ με φωσφοριζέ κίτρινες γόβες στο προεδρικό μέγαρο).

Κατηγορία LIFESTYLE

Η ΑΜΚΕ «Πάρκο Αρχαίων Λατομείων Μαρμάρου Πάρου» σύντομα κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μάγισσα: Μάνη 1817. Δύο οικογένειες βρίσκονται σε βεντέτα, όταν αποφασίζουν λόγω της επανάστασης να ενωθούν παντρεύοντας τα παιδιά τους. Το μωρό που γεννιέται φέρνει τη χαρά, αλλά σύντομα και τον θρήνο καθώς ένα βράδυ εξαφανίζεται.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 16:19

Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Παππάς

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Χρήστος Παππάς, που είχε σημαντική πορεία και καριέρα κυρίως στο θέατρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στελέχη της Κτηματικής Εταιρείας, βρέθηκαν στις παραλίες της Πάρου και πραγματοποίησαν ελέγχους προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποια σημεία και σε ποιο βαθμό τηρείται η νομιμότητα σε ότι αφορά τα ομπρελοκαθίσματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την εκκένωση των περιοχών Ασκληπιείο και Κιοτάρι στη Ρόδο, με κατεύθυνση προς Γεννάδι διέταξαν οι αρχές, με μήνυμα που στάλθηκε μέσω του 112, ενώ νωρίτερα ζητήθηκε η εκκένωση των χωριών Λάρδο και Πυλώνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos