Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

H βιβλική φυσική και οικολογική καταστροφή που συντελείται τις τελευταίες ώρες στη χώρα κατέδειξε για άλλη μια φορά ότι τα μέσα δασοπυρόσβεσης που διαθέτει η Ελλάδα είναι ανεπαρκή σε τόσο ακραίες συνθήκες αλλεπάλληλων πυρκαγιών και υψηλών θερμοκρασιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παναθηναϊκός : Με δυο ασίστ του Χουάνκαρ και γκολ των Σπόραρ (10'), Τζούρισιτς (74'), Ιωαννίδη (84' πεν.) ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 τη Ντνίπρο στη Σλοβακία και είναι ήδη με το... ενάμισι πόδι στον τρίτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό και τη συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων ο Ανδρέας Τσουκαλάς, συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής ορισμένων από τα πιο όμορφα και γεμάτα τρυφερά συναισθήματα τραγούδια της δεκαετίας του ΄90 που σημάδεψαν τα νιάτα μιας ολόκληρης γενιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί σε αυτή την κλήρωση Τζόκερ είναι οι 9, 11, 29, 35, 36 και Τζόκερ ο αριθμός 5.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Με σεβασμό και ευγνωμοσύνη η Αμοργός αποχαιρετά τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Τη σπουδαία Ελληνίδα που αφιέρωσε τη ζωή της στην προστασία των παιδιών. Με θλίψη εκφράζω  τα βαθιά μου συλλυπητήρια στους οικείους της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν ένας παίκτης βάλει γκολ στην εστία της ομάδας του, αυτό αποκαλείται ΑΥΤΟΓΚΟΛ και συνήθως ακολουθούν γιουχαρίσματα από τους οπαδούς της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με 208 ψήφους «υπέρ», έναντι 68 «κατά» και 24 «παρών» ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών για την «'Αρση των περιορισμών για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογέων εξωτερικού», υπερβαίνοντας το

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
H Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.) και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης προκηρύσσουν διαγωνισμό συγγραφής πρωτότυπου Θεατρικού Έργου με ελεύθερη θεματολογία. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία στήριξης και προώθησης του ελληνικού θεατρικού έργου.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με ευρεία πλειοψηφία 208 θετικών ψήφων "πέρασε" από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο που αίρει όλους τους περιορισμούς στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η τελευταία ημέρα του καύσωνα φέρνει ρεκόρ θερμοκρασίας, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου και ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 6

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos