Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Η φιλικότητα προς το περιβάλλον, η εξοικονόμηση πόρων και η ευρύτερη οικολογική διαχείριση, αποτελούν κεντρικά ζητούμενα για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Πάρου στο μέλλον.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόλις ξέσπασε η φωτιά πήγε στο μαντρί του και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εκρηκτική Βραζιλιάνα καλλονή Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, διάσημο μοντέλο της Victoria΄s Secret, έχει βάλει «φωτιά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις πόζες που αναρτά από τις διακοπές της στην Αντίπαρο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ένα ιστορικό τεκμήριο ανέδειξε στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, κατά τη συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών για την «Άρση περιορισμών για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογέων εξωτερικού».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεκάδες φωτιές έχουν ξεσπάσει από το μεσημέρι σε πολλές περιοχές της χώρας και ενώ η πυρκαγιά στη Ρόδο εμφανίζει συνεχώς αναζωπυρώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων προορισμών διακοπών στην Ελλάδα συγκαταλέγει την Πάρο και τη Μήλο το αμερικανικό Μέσο US NEWS που στο εισαγωγικό σημείωμα αναφέρει :"Με περισσότερα από 200 κατοικημένα νησιά στην Ελλάδα, το καθένα με τα δικά του αξιοθέατα,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 15:13

Συλλήψεις σε Θήρα και Μύκονο

Σύλληψη ημεδαπού για ανυποταξία στη Μύκονο   

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώνεται απόψε ο πρώτος γύρος για τον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με αρκετές σημαντικές μονομαχίες στο πρόγραμμα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κατασχέθηκαν μικροσυσκευασίες κοκαΐνης, κάνναβης, 2CB και σύστημα αποτελούμενο από μηχανήματα αναπαραγωγής φωτοηχητικών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μέρα που ξεχωρίζουν οι αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο κουπόνι πάμε στοίχημα είναι αυτή η Τετάρτη (26/07).

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos