Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Mε στόχο να αποτίσει φόρο τιμής στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας τον Πειραιά, το νεότευκτο πλοίο μεταφοράς containers «OOCL Piraeus» αναμένεται να καταπλεύσει τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στις λιμενικές εγκαταστάσεις του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων στο Νέο Ικόνιο στο Πέραμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι επισκέπτες από τις ΗΠΑ έχουν την υψηλότερη μέση κατά κεφαλήν δαπάνη μεταξύ των ξένων τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας ενώ εκείνοι από τη Ρουμανία και την Πολωνία, αντίστοιχα τη χαμηλότερη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από μέρα σε μέρα, και μέχρι τα μέσα του μήνα Ιουλίου, αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα με voucher έως και 900 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αμερικανικό Ινστιτούτο για την Ασφάλεια των Αυτοκινητοδρόμων («IIHS») πραγματοποίησε δοκιμές πρόσκρουσής σε τετράθυρα pickup οχήματα με σκοπό να διαπιστωθεί η ασφάλεια για τους πίσω επιβαίνοντες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βλέμμα των παπαράτσι είναι για ακόμη ένα καλοκαίρι στραμμένο στη Μύκονο, αφού εκτός από τις διασημότητες που καταφτάνουν η μία μετά την άλλη στο νησί των Ανέμων, το ενδιαφέρον «μαγνητίζουν» και οι εκκεντρικές παρουσίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ζήτημα της ορθής διαχείρισης του νερού στην Πάρο, αποτελούσε πάντοτε κεφαλαιώδες ζητούμενο για την επάρκεια του πολυτιμότερου αγαθού της ζωής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται ξανά στη «μάχη» των φιλικών, έχοντας εντυπωσιάσει με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά του. Δράση στο EURO U19, αλλά και τα νοκ άουτ ματς του Gold Cup, όπου υπάρχει μία συμφέρουσα επιλογή.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 14:07

Στοίχημα: Με το φαβορί Tρόμσο στο 2.25

Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ευκαιρίες για στοίχημα το κουπόνι της Κυριακής (09/07) και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Νορβηγία και το παιχνίδι Τρόμσο - Βαλερένγκα, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Καθημερινά μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις μεταγραφές των ελληνικών ομάδων, όπως για τις Άρης Μεταγραφές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους, εφέτος, το 2024 και στο διάστημα 2025 - 2026 επεκτείνεται το πακέτο των μέτρων, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το οποίο θα εξειδικευτεί μέσα από το νομοσχέδιο που αναμένεται να τεθεί σε διαβούλευση την προσεχή εβδομάδα (πιθανότατα κι αύριο).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γαλλική εταιρεία που δραστηριοποιείται και στην κατασκευή ηλεκτρικών ποδηλάτων μέσω της Peugeot Cycles, παρουσίασε ένα νέο μοντέλο που μπορεί να μεταφέρει έως τρία παιδιά ή βαρύ φορτίο στο μπροστινό μέρος.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos