Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr

Με μια αιχμηρή δήλωση η Έφη Αχτσιόγλου σχολιάζει το ολίσθημα του συνυποψήφιου της για τα κατεχόμενα της Κύπρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, με τους πράσινους να επικρατούν της Βιγιαρεάλ με 2-0 στο ΟΑΚΑ και της Ένωσης να σημειώνει ιστορική νίκη μέσα στην Αγγλία με 3-2 επί της Μπράιτον. Αντίθετα ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στο Καραϊσκάκη με 3-2 από τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης νέων ταυτοτήτων με τα ραντεβού στα Αστυνομικά Τμήματα να ξεκινούν ακόμη και από την ίδια μέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ολίσθημα υπέπεσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας μπροστά στις κάμερες στο Αιγάλεω, θέλονας να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ο οποίος κάλεσε την διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 15:56

θαλάσσιες διακομιδές από Πάρο και Νάξο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τελευταία εβδομάδα σημειώθηκαν 39 θάνατοι εξαιτίας του κορονοϊού στη χώρα μας, ενώ υπήρξε και αύξηση στις εισαγωγές. Στους 25 ανήλθαν οι διασωληνωμένοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώνονται σε λίγες μέρες 23 χρόνια από το τραγικό ναυάγιο του πλοίου «Εξπρές Σαμίνα» στα νερά της Πάρου και το νησί όπως κάθε χρόνο θα τιμήσει τη μνήμη των 81 συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους σε αυτό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α' 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και ο διεθνής οργανισμός International Action Art υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου, μας προσκαλούν στο 4ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πάρου το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στο Θέατρο του ΕΠΑΛ στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos