Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr

Σε μια συντονισμένη και καλά οργανωμένη επιχείρηση - «αστραπή» από ξηράς και θαλάσσης, προέβησαν τα στελέχη του Λιμενικού στην Πάρο και συγκεκριμένα στον κόλπο του Αγ. Ιωάννη Δέτη στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 700.00 στρέμματα ανέρχονται οι πλημμυρισμένες εκτάσεις βάσει των μέχρι στιγμής δορυφορικών δεδομένων που αποτυπώνουν βιβλική καταστροφή από την κακοκαιρία Daniel, είπε στην ΕΡΤ ο μετεωρολόγος και διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προστασμένο στις καιρικές συνθήκες λόγω της κακοκαιρίας «Daniel» το φετινό επετειακό ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του το νωπό έδαφος και τις λασπομαχίες.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αδιανόητο είναι το μέγεθος της καταστροφής που έχει πλήξει τη Θεσσαλία τις τελευταίες μέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πάρου κ. Πούλιος, διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου «Επέκταση Δυναμικότητας της ΕΕΛ Νάουσας Πάρου» και την υπογραφή της Σύμβασης για την έναρξη των εργασιών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του πολιτιστικού Συλλόγου «Νηρέας» στη Νάουσα, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:00.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξέφρασε συλληπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων - Προέχει ο απεγκλωβισμός όσων κινδυνεύουν - «Το τι θα έπρεπε να είχε γίνει, τι έγινε, το τι μπορεί να γίνει καλύτερα, θα το συζητήσουμε» - «Τα χρήματα θα τα βρούμε, είτε είναι εθνικοί, είτε ευρωπαϊκοί πόροι» - «Καταλαβαίνω και τον θυμό και την οργή»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου στην Πάρο και συγκεκριμένα στην περιοχή Υστέρνι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Εθνική ομάδα μπάσκετ, μετά την συνάντηση του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέο μήνυμα από το 112 στη Λάρισα, λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Οι κάτοικοι της συνοικίας του Αγίου Θωμά, στην οποία παρουσιάζονται έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να εκκενώσουν προς Φιλιππούπολη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 14:20

Θ. Μαρινόπουλος: Τιποτα δεν πάειι χαμένο...

Υπάρχει μία μελέτη για το παραλιακό μέτωπο της Παροικιάς η οποία έγινε και ολοκληρώθηκε στην περίοδο του αειμνήστου Χρήστου Βλαχογιάννη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos