Πετάει» ο Γιώργος Μίνο και βάζει μεγαλεπίβολους στόχους

07 Απριλίου 2016 10:08

Μια ακόμη νίκη για το Γιώργο Μίνο, αυτή τη φορά στο Run Greece της Λάρισας καθώς σημείωσε 32.45 στα 10.000 μέτρα και κέρδισε άνετα και καθαρά.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και η τακτική του ήταν μια συντηρητική κούρσα σε προπονητικό ρυθμό, η νίκη φυσικά δεν ήταν αυτοσκοπός.
Ο Γιώργος γλυκοιτάζει τη συμμετοχή του στο μαραθώνιο ήδη από φέτος αλλάζοντας εν μέρει τους στόχους του και ψάχνει να βρει την ιδανική κούρσα μέσα στην άνοιξη για να κυνηγήσει το υψηλό όριο που θα του εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

17 Απριλίου η Μαρία Παρδαλού στην Ελλάδα

Στις 17 Απριλίου η στηπλίστρια και αθλήτρια του ΑΟΜυκόνου Μαρία Παρδαλού επιστρέφει στην Ελλάδα καθώς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Αμερική υπό τις οδηγίες του προπονητή Ray Kuhles. Στην Ελλάδα τη Μαρία θα επιβλέπει ο Σταύρος Καρρές ο παλιός της προπονητής στην προσπάθεια της για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς του Ρίο.
Η έλευση της Μαρίας θα ενισχύσει την ομάδα του ΑΟΜυκόνου ενόψει του διασυλλογικού πρωταθλήματος τον Μάιο στην Κω.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos