Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Η Attica Group, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG) και μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES & BLUE STAR FERRIES, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη διπλή διάκρισή της στα Tourism AWARDS 2016, που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Συνεταιριστική Εταιρεία Σίφνου (Sifnos Island Cooperative), στο πλαίσιο της συνεχούς δραστηριότητάς της για την πράσινη ανάπτυξη του νησιού, ξεκινά από 15 Απριλίου 2016 την εφαρμογή της Οδηγίας 2015/720. Tα καταστήματα λιανικής πώλησης του νησιού στηρίζουν την δράση παρέχοντας αντικίνητρα με την υιοθέτηση χρέωσης 0,10 ευρώ για κάθε πλαστική σακούλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό κατοικημένων νησιών στην Ευρώπη, η βιωσιμότητα των μικρών νησιών θα έπρεπε να είναι ένα ζήτημα λυμένο εδώ και πολλά χρόνια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Νάξου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 18.04.2016, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 08.00΄. π.μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το αφορολόγητο παραμένει το μεγάλο «αγκάθι» της διαπραγμάτευσης, αναφέρει στέλεχος του οικονομικού επιτελείου, που συμμετέχει στις συζητήσεις με τους επικεφαλής των θεσμών. Οπως σημειώνει ο ίδιος, ο σημαντικότερος λόγος της διακοπής των συνομιλιών ήταν η διαφωνία μεταξύ κυβέρνησης και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το ύψος του αφορολόγητου ορίου, παρά τη συμβιβαστική πρόταση των Ευρωπαίων, η οποία επίσης απορρίφθηκε από την Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον αεροδιάδρομο του αερολιμένα Μυτιλήνης προσγειώθηκε, μόλις λίγα λεπτά μετά τις 10:00 το αεροπλάνο που μεταφέρει τον ποντίφικα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πριν από όχι και τόσο πολύ καιρό για τα ψηφιακά δεδομένα του μέσου ανθρώπου αρκούσαν μια δυο δισκέτες, ενώ είχαμε την εντύπωση πως ένα gigabyte μπορούσε να χωρέσει μια ολόκληρη ζωή. Προφανώς, οι ζωές μας σήμερα έχουν διασταλεί σημαντικά, αφού δυσκολευόμαστε να στριμώξουμε τα «ίχνη» τους σε σκληρούς δίσκους, στικάκια και διαδικτυακούς χώρους αποθήκευσης.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σε 18 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών, σύμφωνα με επίσημες πηγές, από τον νέο σεισμό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο νοτιοδυτικό τμήμα της Ιαπωνίας, το οποίο είχε ήδη πληγεί από σεισμό την Πέμπτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προς εκλογές στις 5 Ιουνίου μέσα σε κλίμα αδιαφάνειας, αλληλοσπαραγμού και σοβαρών δημοκρατικών ελλειμμάτων οδεύουν τα Σκόπια, με την αντιπολίτευση να διακηρύσσει πως δεν πρόκειται να πάρει μέρος στο νέο εκλογικό «φιάσκο», την πολιτική κρίση στη χώρα να βαίνει... επιδεινούμενη ειδικά μετά τις τελευταίες κατάφωρες παρεμβάσεις του προέδρου Γκιόργκι Ιβάνοφ υπέρ «ημετέρων», και τις διεθνείς εκκρεμότητες να παραμένουν (δυσκολεύοντας έναν «έντιμο συμβιβασμό» σε θέματα όπως το ονοματολογικό).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos