Κυριακή, 24 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Παράλληλα με τις κτηριακές εγκαταστάσεις του νέου αεροδρομίου Πάρου ξεκίνησαν και οι εργασίες χάραξης και κατασκευής της οδού προσβασης, με διαφορετική εργολαβία και με την ενεργή συμμετοχή του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, οι οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα παθήματα του παρελθόντος -ακόμη και της σημερινής κυβέρνησης- δεν έγιναν μαθήματα και η επανάληψη του ίδιου λάθους βρίσκεται προ των πυλών. Ολες οι αυξήσεις έμμεσων φόρων που έγιναν τα τελευταία χρόνια -ακόμη και η τελευταία του περασμένου Ιουλίου, με τη μετάταξη εκατοντάδων προϊόντων και υπηρεσιών από το 13% στο 23%- οδήγησαν όχι μόνο σε αποτυχία επίτευξης των στόχων που είχαν τεθεί μέσω των προϋπολογισμών, αλλά και σε μείωση των εσόδων σε απόλυτους αριθμούς από χρονιά σε χρονιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τρίζουν» ξανά οι αντικειμενικές αξίες και η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ για το 2016, ύστερα από «μπαράζ» προσφυγών στα δικαστήρια που οδηγεί σε πιλοτική δίκη που θα γίνει ταχύτατα (σε ενάμιση μόλις μήνα) σε μείζονα σύνθεση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλυδωνίζεται το καθεστώς του Νίκολα Γκρούεφσκι στην ΠΓΔΜ, με δεκάδες χιλιάδες πολίτες με επικεφαλής σύσσωμη την αντιπολίτευση και πολλές ανεξάρτητες οργανώσεις και με τη συνύπαρξη συχνά Σλαβόφωνων και Αλβανών να κατεβαίνουν εδώ και ένα δεκαήμερο κάθε βράδυ σε μαζικές διαδηλώσεις στους δρόμους των Σκοπίων και των μεγαλύτερων πόλεων της χώρας, ζητώντας την παραίτηση του προέδρου Γκιόργκι Ιβάνοφ και όχι μόνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Λέσβο, στο νησί που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μεγαλύτερης μετακίνησης ανθρώπων στη σύγχρονη εποχή, θα βρίσκεται αύριο, Μεγάλη Δευτέρα, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos