Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Λιτανεία ανήμερα της Κυριακής των Bαίων στη Νάουσα της Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου που έδωσαν περιεχόμενο στις λέξεις «ανθρωπισμός» και «αλληλεγγύη», στέλνουν τα πιο δυνατά μηνύματα, με τους πιο ισχυρούς συμβολισμούς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 24-04-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι, πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας μέρας άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία 67χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24-04-2016 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου 54χρονος ημεδαπός, γιατί προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24-04-2016 το απόγευμα εντοπίστηκε σε δυσπρόσιτη παραλιακή περιοχή της Άνδρου ανθρώπινο πτώμα σε προχωρημένη σήψη και με τη συνδρομή προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας περισυλλέχθηκε και θα αποσταλεί για ιατροδικαστική εξέταση. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου και του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου κ. Σταύρου Καραχάλιου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύσκεψη- διαβούλευση με θέμα «Γενικό Προγραμματικό Σχέδιο (Master Plan) Λιμένα Πάρου - Στόχοι, Αντικείμενο, Μεθοδολογία και οι προτάσεις της Τοπικής Κοινωνίας», παρουσία της ομάδας των μελετητών που έχουν αναλάβει την εκπόνηση της σχετικής μελέτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 15:56

Βραβεία OLYMP Awards 2016 Τροφίμων και Ποτών

Στην Αθήνα γίνεται για πρώτη φορά συνάντησης των καλύτερων παραγωγών τροφίμων και ποτών σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσα από μια μοναδική διοργάνωση με θέμα την γευσιγνωσία μοναδικών προϊόντων του αγροτοδιατροφικού τομέα . Ελληνικές αλλά και ξένες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών θα στείλουν τα αντιπροσωπευτικά δείγματα τους για να συμμετάσχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Γευσιγνωσίας και Συσκευασίας Τροφίμων και Ποτών TASTE & DESIGN OLYMP AWARDS 2016, οι οποίοι θα διεξαχθούν 14 και 15 Μαΐου στην Αθήνα. Ο Διαγωνισμός www.olympawards.GR θα απονείμει δυο διαφορετικά είδη βραβείων OLYMP Awards 2016 για τις κατηγορίες: •TASTE Olymp Awards 2016, διαγωνισμός ποιότητας τροφίμων και ποτών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ακίνητο θα εκµισθωθεί ως κατάστηµα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός υγειονοµικού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η 50χρονη προσπάθησε να αφοπλίσει το δράστη με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά. Δράστης συνελήφθη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου, η Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. συνδιοργανώνουν τον 1ο Αγώνα Δρόμου στη μνήμη του ήρωα Νικόλα Στέλλα το Σάββατο 21 Μαΐου με εκκίνηση και τερματισμό το άγαλμα του ήρωα στη Μάρπησσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos